Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Ευχαριστήριο Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας προς την Δήμαρχο Σκύδρας κα Ιγνατιάδου

Δελτίο Τύπου

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές  ευχαριστίες μας προς τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, για τη συνεχή και σταθερή υποστήριξη της προς τον αγροτικό κόσμο. 



Η κα. Ιγνατιάδου, προερχόμενη και η ίδια  από αγροτική οικογένεια, με την ως τώρα στάση και μαχητικότητά της, δείχνει πως δεν ξέχασε τις δυσκολίες και τον ακατάπαυστο αγώνα που δίνει ο κλάδος των αγροτών καθ'όλη τη διάρκεια του έτους.

Η φιλοσοφία της Δημάρχου Σκύδρας, συμβαδίζει με αυτή του Συλλόγου μας για την Αγροτική οικονομία της περιοχής, που επιβεβλημένα πρέπει να στηριχθεί σε κάθε επίπεδο, γιατί αποτελεί την "ραχοκοκαλιά" της τοπικής αλλά και της Εθνικής οικονομίας. 

Με  σεβασμό και εκτίμηση                           
Ο  πρόεδρος  και  το ΔΣ  

1 σχόλιο:

  1. Ποιον κοροϊδεύετε επιτέλους?
    Πείτε μας τι έχει πετύχει η Δήμαρχος στα αγροτικά που την ευχαριστείτε κιόλας??
    Πείτε ευχαριστώ και στον Α..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365