Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

Αριδαία: Έλεγχοι και πρόστιμα σε καταστήματα για τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19

Οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα

Με βασικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, την προστασία του υγιούς ανταγωνισμού και την ορθή εφαρμογή των μέτρων, σήμερα το πρωί κλιμάκια διενήργησαν ελέγχους ορθής εφαρμογής των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του COVID-19, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και οχι μόνο στην Αριδαία.Συγκεκριμένα οι αρμόδιες υπηρεσίες έλεγχαν κυρίως για την χρηστή μάσκας και γαντιών, όπως προβλέπετε από τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19, τα οποία τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει πιο αυστηρά.

Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις βεβαιώθηκαν πρόστιμα 150 ευρώ για μη χρήση μάσκας.

Οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365