Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Αλμωπία: Ξαφνικό μπουρίνι και κεραυνοί κοντά στην Αριδαία

Ενας από τους κεραυνούς έπεσε πολύ κοντά στην πόλη της Αριδαίας

Το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε πριν λίγη ώρα την Αλμωπία και συνοδεύονταν από κεραυνούς.


Ένας από τους κεραυνούς έπεσε πολύ κοντά στην πόλη της Αριδαίας, προκαλώντας μια μικρή αναστάτωση και διακοπή του ρεύματος σε κάποιες περιοχές.

Σύμφωνα με το meteo.gr o καιρός κατα την διάρκεια της νύχτας, αλλά και αύριο θα είναι καθαρός, με φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες.

2 σχόλια:

  1. Τελικά πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι ζούμε σε γαμημενη περιοχή. Δεν αντέχονται οι διακοπές ρεύματος κάθε τρεις και λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχώς στην Αλμωπία χαίρονται μόνο οι αγράμματοι ,οι θεοσεβούμενοι και οι φτωχοί.Γι αυτους ειναι καλά! Αν δεν είσαι τέτοιος...την έβαψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365