Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Αποκατάσταση φθορών γέφυρας Προμάχων (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: Έμφαση στην πρόληψη με γνώμονα την προστασία των πολιτών, αλλά και της φυσικής και πολιτισμικής μας κληρονομιάς.Ακόμη ένα σημαντικό τεχνικό έργο, συγκοινωνιακό και πολιτικής προστασίας, ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Συγκεκριμένα αφορά την αποκατάσταση φθορών που είχε υποστεί η κοιτόστρωση της γέφυρας Προμάχων, στον χείμαρρο Σοσίτσα, στην είσοδο του οικισμού των Προμάχων. Για το συγκεκριμένο έργο εξέφρασε την ικανοποίησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, ο οποίος ευχαρίστησε τους επιβλέποντες και την ανάδοχο εταιρία για την γρήγορη και άρτια εκτέλεση των εργασιών.

Με την υλοποίηση του έργου, το οποίο είχε προϋπολογισμό 200.000 ευρώ και καλύφθηκε από ίδιους πόρους της ΠΕ Πέλλας, εξασφαλίστηκε η σταθερότητα της κοίτης κάτω από την γέφυρα, με την κατασκευή νέας ενισχυμένης κοιτόστρωσης σκυροδέματος, επί λιθοπληρούμενων συρματοκιβωτίων, ώστε να υπάρχει άριστη προσαρμογή του έργου με τις οικολογικές συνθήκες του ποταμού. 

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Νιώθω πραγματικά μεγάλη ικανοποίηση για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου το οποίου ήταν υψηλής προτεραιότητας. Ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή, από τον Νοέμβριο του 2017 και μετά, δημιούργησαν σοβαρή επικινδυνότητα, ακόμη και για κατάρρευση της γέφυρας, η οποία εξυπηρετεί την Τοπική Κοινότητα των Προμάχων, αλλά και πολλούς διερχόμενους επαγγελματίες και επισκέπτες της Ιεράς Μονής Αγίου Ιλαρίωνα και της περιοχής. 

Συνεχίζουμε την υλοποίηση του τεχνικού μας προγράμματος, με κύριο γνώμονα την ικανοποίηση των άμεσων και πραγματικών αναγκών της τοπικής κοινωνίας».  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365