Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Αριδαία: Επανατοποθετήθηκαν οι κάδοι στην Χρ. Σμύρνης (ΦΩΤΟ)

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο πλαίσιο της πεζοδρόμησης, οι κάδοι που υπήρχαν στον συγκεκριμένο δρόμο είχαν απομακρυνθεί

Στην επανατοποθέτηση των κάδων επί της οδού Χρ. Σμύρνης, προέβησαν συνεργεία του Δήμου Αλμωπίας τις προηγούμενες μέρες.



Το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο πλαίσιο της πεζοδρόμησης, οι κάδοι που υπήρχαν στον συγκεκριμένο δρόμο είχαν απομακρυνθεί, μέχρι να βρεθεί κάποιο άλλο σημείο για να τοποθετηθούν εκ νέου, προκαλώντας τις αντιδράσεις κατοίκων και επαγγελματιών της συγκεκριμένης περιοχής, αφού έπρεπε να διανύουν δεκάδες μέτρα για να πετάξουν τα σκουπίδια τους σε άλλους κάδους.

Παρά την αυτοψία που είχε κάνει και ο ίδιος ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης στο σημείο και είχε προτείνει μάλιστα εναλλακτικά σημεία για την τοποθέτηση των κάδων, τελικά αυτά δεν προχώρησαν, με αποτέλεσμα πριν λίγες μέρες οι κάδοι να επιστρέψουν σχεδόν στο ίδιο σημείο που ήταν και πριν.

Η επανατοποθέτηση των κάδων μπορεί να μεταφραστεί και ως απόφαση να μην πεζοδρομηθεί τελικά ο συγκεκριμένος δρόμος, αφού οι επιτελείς του Δήμου μετά τα πολλά καθημερινά ευτράπελα που γίνονται επί της συγκεκριμένης οδού(μία μέρα είναι ανοιχτή, μία κλειστή κ.α.) και τις αντιδράσεις του κόσμου, είναι πιο διαλλακτικοί πλέον στην πεζοδρόμηση του συγκεκριμένου δρόμου, η οποία πιθανότατα δεν θα συνεχιστεί.

Περιμένουμε πάντως μία επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος.

Η Κύπρου και η παράπλευρη της Κεντρικής Πλατείας παρά τις αντιδράσεις μερίδας του κόσμου θα παραμείνουν πεζόδρομοι. 

Σίγουρα όμως κατά την άποψη μας, όπως έχουμε δει και σε παρόμοιες περιπτώσεις σε άλλα μέρη της χώρας, θα μπορούσε τουλάχιστον ο οδός Κύπρου συγκεκριμένες πρωινές ώρες να είναι ανοιχτή, για να μπορεί να γίνεται η τροφοδότηση των πολλών καταστημάτων που βρίσκονται επί της συγκεκριμένης οδού, χωρίς φυσικά να επιτρέπεται το παρκάρισμα για τις ώρες που θα είναι ανοιχτή σε κανένα όχημα, πλην των οχημάτων τροφοδοσίας.


5 σχόλια:

  1. πολύ καλή και σωστή η πρόταση της τελευταίας παραγράφου. ας ανοιξουν τα μάτια τους επιτέλους εκει στον Δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα τα λέει ο Καραγιαννιδης, αλλα ποιος θα τον ακούσει

      Διαγραφή
  2. Στην Πολυτεχνείου τι θα γίνει τέσσερα τετράγωνα με ένα κάδο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αστυνομία μάθατε ότι έκοβε κλήσεις στην χρυσοστομου Σμύρνης επειδή ήταν λεει πεζοδρομος;;;; τωρα είναι ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τους καδους τους πηγανε διακοπες δηλ θαλασσα για να πλυθουν αμανν πια γκρινιαριδες την αλλη εβδομαδα θα παρουν τους υπολοιπους και ετσι θα εχουμε παντου πεζοδρομο ΥΣ ποτε εχουν τα χωρια σειρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365