Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Γ.Ν. Έδεσσας: Αρνητικά όλα τα τεστ μετά την ιχνηλάτηση του προσωπικού

Ανακοίνωση

Μετά την ολοκλήρωση της ιχνηλάτησης του προσωπικού του Νοσοκομείου που απέβη αρνητική, από αύριο 3.7.2020 γίνεται επανέναρξη της λειτουργίας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και των χειρουργείων. 


Η λειτουργία θα διέπεται από όλους τους κανόνες προφύλαξης έναντι του Covid-19.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ

2 σχόλια:

  1. ΤΑ τεστ που εγιναν στον Εξαπλατανο και βγηκαν ολα αρνητικα καμια αναφορα οχι μονο απο το δικο σας σαιτ αλλα και τα υπολοιπα του νομου μας .Θα πρεπει ολοι σας να ειστε πολυ προσεχτικη αυτα που γραφεται και οχι να στοχοποιειτε τον Εξαπλατανο Ολοι σας με το που βγαινει ενα κρουσμα στον Δημο μας ξεκινατε την αναφορα σας με τρια επιβεβαιωμενα κρουσματα στον Εξαπλατανο και ενα η δυο σε τοπικο καταστημα του Δημου Αλμωπιας Παντα εχετε σαν παρανομαστη τον Εξαπλατανο δεν ειναι σωστο αυτο που κανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλο θα είναι πριν σχολιάσετε να παρατηρείτε καλύτερα το site μας. Γιατί υπάρχει ανάρτηση από την Δευτέρα 29 Ιουνίου που αναφέρετε στις ιχνηλατήσεις που είναι αρνητικές, αλλά και στο ότι οι δύο νοσουντες ξεπέρασαν τον ιό. Την ανάρτηση σας την παραθέτω παρακάτω για να μην ψάχνετε. Επίσης τα τρία αλλα κρούσματα πέρα από τον Εξαπλατανο είχαν χαρακτηριστεί ως κρούσματα του Γ.Ν. Έδεσσας, γιατί ήταν πολύ πιο σημαντικό το εργασιακό τους περιβάλλον από το χωριό που κατάγονται. Ευχαριστούμε. Σας παραθέτουμε την ανάρτηση.

      https://www.aridaia365.gr/2020/06/covid-19_29.html

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365