Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Μ. Χισκάκη κατά Μπίνου και Χατζηδημητρίου με αφορμή τα Δ.Σ. που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω μη απαρτίας


Διαβάστε την ανάρτηση της κ. Χισκάκη:

Για ακόμη μια φορά, το έκτακτο, κατεπείγον Δημοτικό Συμβούλιο της 9ης Ιουλίου 2020, ακυρώθηκε λόγω μη απαρτίας. Οι παρατάξεις των κυρίων Χατζηδημητρίου και Μπίνου, επέλεξαν την αποχή.



Δεν αναφέρθηκαν καν στο θέμα που κλήθηκαν να αποφασίσουν.

Δεν γνωρίζει κανείς αν συμφωνούν ή διαφωνούν, αν κατά τη γνώμη τους είναι αναγκαία και επιτακτική η αλλαγή του ΓΠΣ για το Δήμο μας, αν ο Δήμος διαθέτει τα 400.000 ευρώ για τις απαιτούμενες μελέτες ή αν η χρηματοδότηση είναι επιβεβλημένη, αν τέτοιου είδους χρηματοδοτήσεις δίνονται από το κεντρικό κράτος σε τακτά χρονικά διαστήματα ή η συγκεκριμένη χρηματοδότηση είναι μοναδική και ύστερα από πιέσεις, αν η εμπεριστατωμένη αίτηση με τεκμηρίωση απόλυτης προτεραιότητας υλοποίησης είναι μια συνηθισμένη αίτηση χρηματοδότησης ή χρειάζεται εξειδικευμένη κατάρτιση και εμπειρία.

Τα προηγούμενα χρόνια, κυρίως επί Δημαρχίας του κ Μπίνου, η Δημοτική αρχή δήλωνε ότι δεν μπορεί να προβεί σε τροποποίηση του ΓΠΣ, γιατί αν και αναγκαία, δεν υπάρχουν προγράμματα χρηματοδότησης. Σήμερα τι λέει; Ότι η δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προέχει των πάντων ή το θέμα είναι οι πεζοδρομήσεις και όλα έπονται αυτού;

Ο δε κ. Χατζηδημητρίου, κουνώντας το δάκτυλο, λέει ότι εμείς σας το είπαμε για το δια ζώσης Δημοτικό Συμβούλιο και εσείς δε μας ακούσατε, άρα δεν ερχόμαστε. Αν θέλετε, αύριο τελευταία ημέρα υποβολής (κόψτε το κεφάλι σας πώς θα γίνει διαδικαστικά), ερχόμαστε σε δια ζώσης συνεδρίαση. Διαφορετικά η Αλμωπία ας χορέψει με το νταούλι που της βαράμε. Αυτός είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης κ. Χατζηδημητρίου; Ο εκβιασμός;

Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάψετε να κοιτάτε το δέντρο και ας είναι και χριστουγεννιάτικό και να αποφασίζετε για το δάσος.

8 σχόλια:

  1. Αυτή τώρα σαν τι μιλάει ?έχει κάποιο αξίωμα ? Δεν κατάλαβε ότι ο κόσμος εκτός από τον Μπινο έστειλε και αυτήν στο σπίτι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοψε αυτην την καραμελα. Κουρασε. Ποιος είσαι εσυ που θα πεις ποιος θα μιλαει και ποιος οχι;

      Διαγραφή
  2. Εγωκετρισμος και αίσθημα ότι είναι ανώτερη από τους άλλους
    Βέβαια την κριτική για το κομμένο δέντρο την απαξιώνει αφού σε οποιοδήποτε σοβαρό Δήμο η διεύθυνση περιβάλλοντος θα σας είχε κάτσει στο σκαμνί για τις εξυπνάδες και τα γινατια για χριστουγεννιάτικο γιορτή
    Έτσι θα συνεχίσετε και παρακάτω γιατί έτσι έχετε μάθει
    Ξερολιαση και οι άλλοι να σας ακόλουθουν
    Δηλαδή μεμφεστε τον Χατζηδημητριου ενώ εσείς αν ήσασταν αντιπολίτευση θα στέλνατε ανθοδέσμες.... Αντε ρε παγαινετε από κει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς ολοι,που μεμφεστε τον Δήμαρχο,γιατί δεν σεβεστε τους δημοτες,που του έδωσαν 65%;γιατί υποτιμάτε τόσο αισχρά τον απλό πολίτη;μήπως τελικά ο απλός λαός είναι σοφός;λέτε τυχαίο να είναι,που αντιπαρατεθηκε με όλους τους κρατικοδιαιτους;Κε Χατζηδημητρίου και Κε Μπινο,κρατειστε τουλάχιστον λίγη αξιοπρέπεια και αφήστε την εγωπαθεια σας.Η αλήθεια είναι,ότι ο κόσμος δεν σας ήθελε,τόσο απλά,πιο απλά δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πριν ενα χρόνο είχε 65%, τώρα μήπως έχει 10 με το ζόρι;

      Διαγραφή
  4. οκ το μαθαμε το παραμυθι, καθε φορα που ο μπατσης κανει γκελα βγαινει μετα η χισκακη να μαζεψει τα ασυμαζευτα...ποσο προβλεψιμοι εχετε γινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κάθε ανώνυμος βγαίνει και απαιτεί η κριτική του να γίνεται αποδεκτή από την δημοτική αρχή.ο κάθε ανώνυμος επίσης βγαίνει και απαιτεί να δίνει εξηγήσεις η δημοτική αρχή με απίστευτα κριτήρια όταν στην ουσία ο κάθε τέτοιος ανώνυμος δεν κάθεται να ενημερωθεί και αποβλακώνεται από το κόμπλεξ του μεγα Μπινου και του γκουρού Χατζηδημητριου.
    Τουκαχιστον η κυρία βγαίνει επώνυμα και λέει την άποψη της με στοιχεία και επιχειρήματα .
    Εσείς όλοι απλά που κράζετε δεν έχετε καν τα κότσια να βγείτε και να μιλήσετε με τεκμηριωμένες άποψης.Εκ του ασφαλούς απλά κράζετε.Προπαγανδα μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω εσυ μιλας επωνυμα. αυτη δεν ειναι δημοτικη αρχη. χουντα ειναι.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365