Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Τεστ Covid-19 για τους εργαζόμενους του Δήμου Έδεσσας

Δελτίο Τύπου

Μετά από αίτημα του Δήμου Έδεσσας κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) πραγματοποιεί τέστ για τον νέο κορωνοϊό σε εργαζόμενους του Δήμου Έδεσσας και των νομικών του προσώπων (ΔΗΚΕΔΕ, ΕΥ ΖΗΝ, ΔΕΥΑ), οι οποίοι έχουν συναλλαγές με το κοινό.Τα τεστ είναι προαιρετικά και θα πραγματοποιηθούν σταδιακά το επόμενο δεκαήμερο, σε χώρο που έχει διατεθεί για τη δράση ή στους χώρους των νομικών προσώπων. 

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Λαμπρόπουλος τόνισε «Ζητήσαμε 250 τεστ για τους εργαζόμενους του Δήμου Έδεσσας και των Νομικών του Προσώπων  οι οποίοι συναλλάσσονται με το κοινό. Στόχος μας είναι η προστασία τόσο των εργαζομένων, όσο και των πολιτών, καθώς πρέπει να διαφυλάξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθεια που έχουμε κάνει όλοι μας τους τελευταίους μήνες.

Ο Δήμος Έδεσσας από την αρχή της υγειονομικής κρίσης αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα το θέμα, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και προβαίνοντας σε δράσεις για την καλύτερη δυνατή προστασία των πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365