Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020

Έδεσσα: Επιβεβαιωμένο κρούσμα στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον συνεργάτη του Κολυμβητηρίου - Κλείνει για 10 μέρες

Ανακοίνωση

Σύμφωνα με τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που τηρεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας στην παρούσα επιδημιολογική κρίση θεωρεί ότι η δημόσια υγεία είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για όλη την τοπική κοινωνία.


Η ασφάλεια των εργαζομένων, των συνεργατών, των επισκεπτών και των εγκαταστάσεων είναι το ζητούμενο με ένα καθημερινό αγώνα διασφάλισης και υγιούς λειτουργίας όλων των δομών.

Με δεδομένη την κοινωνική ευθύνη απέναντι σε όλα τα παραπάνω ανακοινώνουμε ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας θα παραμείνει κλειστό για τις επόμενες 10 ημέρες λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον συνεργάτη της επιχείρησης.

Με την ενέργεια αυτή προστατεύουμε τους εργαζόμενους και το κοινωνικό σύνολο. Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας θα ανοίξει με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020.

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365