Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

ΠΑΣ Ξιφιανής: Δεν σταματάει να κλείνει παίκτες ο πρόεδρος Χρήστος Δερμετζόγλου

Σήμερα η ομάδα της Ξιφιανής ανακοίνωσε την απόκτηση του Άκη Μονογενίδη και Χρήστου Γρηγορίου

Φωτιά έχει πάρει ο πρόεδρος του ΠΑΣ Ξιφιανή, Χρήστος Δερμετζόγλου(Μίτιτς) ο οποίος δεν υπάρχει μέρα που να μην έχει κλείσει ποδοσφαιριστή, δημιουργώντας ενθουσιασμό τους φίλους του ΠΑΣ.


Σήμερα η ομάδα της Ξιφιανής ανακοίνωσε την απόκτηση του Άκη Μονογενίδη(ΦΩΤΟ) και Χρήστου Γρηγορίου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο Π.Α.Σ Ξιφιανής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Άκη Μονογενίδη και του Χρήστου Γρηγορίου. 

Ο Άκης Μονογενίδης αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού μέσου με παρουσία σε ανώτερες κατηγορίες και σε ομάδες όπως ο Αλμωπος Αριδαίας ο Όλυμπος Αψάλου η Θύελλα Σαρακηνών στον ΑΣ Πρόμαχοι στην Δόξα Εξαπατάνου, στον Πολυκαρπιακό και στον Εθνικό Αριδαίας.

Ο Χρήστος Γρηγορίου αγωνίζεται στις δυο θέσεις των μπάκ έχει υπηρετήσει τις ομάδες του Εθνικού Αριδαίας όπου υπήρξε επί χρόνια ο αρχηγός της ομάδας , επίσης έχει αγωνιστή στην Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Π.Α.Σ και τους
ευχόμαστε να έχουν πάνω από όλα υγεία , επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Χρήστος Δερμετζόγλου με τον Άκη Μονογενίδη

Ο Χρήστος Δερμετζόγλου με τον Νέστορα Καζαντζή, ο οποίος είχε ανακοινωθεί τις προηγούμενες μέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365