Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Αλμωπία: "Καμπάνα" 3.000 ευρώ σε γάμο με υπεράριθμους καλεσμένους

Χθες στην Αλμωπία, πρώτη μέρα των νέων έκτακτων μέτρων στην Π.Ε. Πέλλας, Bar και καταστήματα εστίασης κατέβασαν ρολά στις 12 το βράδυ

Πρόστιμο 3.000 ευρώ επέβαλαν χθες αστυνομικοί σε γαμπρό, που διοργάνωσε γάμο με υπεράριθμους καλεσμένους στην Αλμωπία.


Αστυνομικοί που πραγματοποιούν ελέγχους στο πλαίσιο περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, διαπίστωσαν ότι οι καλεσμένοι ξεπερνούσαν το επιτρεπόμενο όριο των 50 ατόμων.

Επίσης χθες στην Αλμωπία, πρώτη μέρα των νέων έκτακτων μέτρων στην Π.Ε. Πέλλας, Bar και καταστήματα εστίασης κατέβασαν ρολά στις 12 το βράδυ.

18 σχόλια:

  1. Δεν θα ηξερε ο καημενος για τα μέτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν ξέρω ποιο ζευγάρι γράψανε... Αλλά όταν μια μέρα πριν τον γάμο βγαίνουν μέτρα δεν νομίζω ότι προλαβαιβεις να τα ακολουθήσεις... Όποιος έχει κάνει γάμο θα το καταλάβει! Την προηγουμενη βδομάδα όμως δεν είδα κανένας να μιλάει κ να κάνει καταγγελία που η ανηψιά της Τοντορκας ήταν κατά πολυ υπεράριθμη... 100 ήταν το όριο και αυτή είχε 500+... Εκεί γτ δεν είχε καταγγελίες σκατόψυχοι;;; σας βολευει η Τοντορκα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν ήταν καν ελληνικός γάμος αυτος η Τοντορκα μας πειράζει σιγά που θα χαλούσαν το γάμο

      Διαγραφή
    2. 350 ατομα ειχε στο κέντρο,μην λετε οτι θελετε.Και στν Βερτη που δουλευει 7-12 εχει 800 ατομα,τν κανουν κάτι?

      Διαγραφή
  3. Πραγματικά λυπάμαι για την κατάντια αυτης της χώρας ,λυπάμαι για τον βουλευτή που νομοθετεί έναν νόμο και τον παραβιάζει νομίζοντας πως δεν το αγγίζει ,πως είναι πάνω από τον νόμο που ψήφισε ! Κριμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη δουλειά έκαναν έριξαν πρόστιμα για βλακείες. Καλά έκανε ο άνθρωπος και συνέχισε με όλους τους καλεσμένους τον γάμο του.
    Αλλά η ζήλεια δεν καταπίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχ ναι σκασαμε απο τη ζηλια μας,δεν μπορουμε να το χωνέψουμε

      Διαγραφή
  5. Γράψτε και ποιος καλός πολίτης και αντιδήμαρχος ήταν αυτός που έδωσε το καλό παράδειγμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βασικά, όλοι ακούσαμε ότι πρόκειται για του αντιδημάρχου το γάμο. Επίσης, ξέρει το σύμπαν ότι οι καλεσμένοι ήταν περί τους 700!! Και απορώ πως είναι δυνατόν εν μέσω κορονοιου να καλέσει κανεις τόσο κόσμο, δεύτερον, αν είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι άνθρωποι έτσι αβίαστα χωρίς φόβο να πήγαν και τρίτον, η πολιτική αρχή έπρεπε να δώσει το καλό παράδειγμα. Καλά τους έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποιος φοβαται,πεφτει και κοιμάτε

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν κατι ευφάνταστα και έξυπνα σχόλια, του τύπου "οποίος φοβάται, πέφτει και κοιμάται" και με κάνει να σκεφτομαι, ότι ο κορονοιος ίσως να είναι το τελευταίο που πρέπει να μας ανησυχεί

      Διαγραφή
  7. Η κυρία χορεύει ωραία μπαιτουσκα
    Τι να κάνουμε θα εκλέγεται ισόβια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κος Κετικιδης και ο κος Μπάτσης θα πρέπει να λογοδοτήσουν. Το περιστατικό είναι εγκληματικό και δύναται να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή πολλών ανθρώπων. Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για το γάμο του αντιδημάρχου Γιάννη Κετικίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ γι αυτό φυσικά έγινε καταγγελία.γιατι ήταν ο κετικιδης π είναι αντιπολίτευση κάποιων ρουφιάνων-δημοσιογραφων.δεν ήταν ο μόνος γάμος εχθές που είχε περισσότερα άτομα απ' όσα ορίζουν τα μέτρα.ευτυχως για τ άλλο ζευγάρι δεν πολιτευοταν κανένας απ' τους δυο τους κ τη γλίτωσαν.κ κάτι ακόμη.ολοι κατηγορείτε τον κετικιδη.τους καλεσμένους ή τον ιδιοκτήτη του κέντρου π διέθεσε την αίθουσα κ μάλιστα όχι πρώτη φορά για τόσα άτομα γιατί δεν τους κατηγορεί κάνεις;δε φέρουν ευθύνη αυτοί;και το άλλο πάλι.ο Μπάτσης δεν είναι δερβεναγας κανενός για να ορίζει πως θα κάνει ο καθένας το γάμο του.μπορουσε βέβαια να μην παρευρεθεί ένεκα της κατάστασης που βιώνουμε,αλλά δεν μπορεί να πει στον άλλον τι θα κάνει στο γάμο του κ στην ζωή του.συνελθετε λίγο επιτελους

      Διαγραφή
    2. 3:46 εισαι τεραστιος γκασμας... ειναι δυνατον ρε ταγαρι να λες οτι περιμεναν τον γαμο του κετικιδη για να κανουν ζημια στη δημοτικη αρχη και να λες οτι στον αλλο γαμο δεν πολιτευτικε κανεις; Αυτοι δεν πρεπει να δωσουν το παραδειγμα ειτε τα μετρα βγηκαν χθες ειτε μια ωρα πριν τον γαμο παραμενουν μετρα και πρεπει να τα σεβαστουν οκοι, οσο για τον δημαρχο σου κουμαντο δεν μπορει να κανει πουθενα δεν θα εκανε σε ξενο γαμο εδω τον καναμε δημαρχο και μας κανει κουμαντο τον δημο η Χισκακη αντε τραβα λοιπον απο εδω που θα πεις οτι το κανανε επιτηδες γτ ειναι αντιδημαρχος

      Διαγραφή
    3. Εντελώς τυχαία πέρασε από εκεί δηλαδή ο γνωστός <> της αντιπολίτευσης χωρίς λόγο και αιτία κ σταμάτησε.και αν δεν πρόκειται περί πολιτικής αντιπαράθεσης ο λόγος για τον οποίο έγινε ρουφιάνος τότε σα σκέτος ρουφιανος θα έπρεπε να καρφώσει και τον άλλο γάμο που γινόταν ταυτόχρονα.ή το γάμο που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα πάλι με πληθώρα κόσμου.πως το εξηγείς αυτό;εσύ που τα ξέρεις κ όλα;και δεν αμφιβάλλω πως θα έπρεπε να δώσουν το σωστό παράδειγμα,αλλά οκ.κοντεψατε να τους φάτε.κ αν δεν σ αρέσει η γνώμη μου ανεδεστατε τραβά εσυ από εδώ.δεν απηυθυνα σ εσένα προσωπικά την άποψη μου.

      Διαγραφή
  9. καντε καμια βολτα στα χωρια να δειτε οτι κανενα μαγαζι δεν έκλεισε στις 12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και καλά έκαναν τα χωριά και είχανε κοσμο και μετά τις δώδεκα. Να γίνει απαγόρευση από τις 10. Τι το περάσαμε

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365