Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020

Π.Ε. Πέλλας: Σε ποιους Δήμους εντοπίζονται τα 43 τελευταία κρούσματα από τις 31 Ιουλίου και μετά

Τα περισσότερα από αυτά τα κρούσματα βρίσκονται στον Δήμο Πέλλας

Σε έξαρση βρίσκεται ο Covid-19 στην χώρα μας, κάτι το οποίο όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την Π.Ε. Πέλλας, η οποία από τις 31 Ιουλίου σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ έχει 43 θετικά επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα οποία ήταν τα πρώτα μετά από αρκετό καιρό, στον οποίο δεν είχε παρουσιαστεί κρούσμα στην περιοχή μας.


Τα περισσότερα από αυτά τα κρούσματα βρίσκονται στον Δήμο Πέλλας και ακολουθεί ο Δήμος Έδεσσας, ενώ πολύ καλύτερη είναι η κατάσταση στον Δήμο Σκύδρας και στον Δήμο Αλμωπίας, ο οποίος έχει μόνο ένα κρούσμα, στις 31 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μετά τις ιχνηλατήσεις που έχουν γίνει, σε καραντίνα βρίσκονται πάνω από 70 άτομα στην Π.Ε. Πέλλας.

Δείτε συγκεκριμένα τους Δήμους που βρέθηκαν τα θετικά κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας σύμφωνα και με πληροφορίες από το Karatzova.com

Δήμος Πέλλας: 23 κρούσματα
Δήμος Έδεσσας: 17 κρούσματα
Δήμος Σκύδρας: 2 κρούσματα
Δήμος Αλμωπίας: 1 κρούσμα

Δείτε συγκεκριμένα τις ημερομηνίες που βρέθηκαν τα θετικά κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας

31 Ιουλίου 2
1 Αυγούστου 0
2 Αυγούστου 0
3 Αυγούστου 1
4 Αυγούστου 1
5 Αυγούστου 1
6 Αυγούστου 3
7 Αυγούστου 4
8 Αυγούστου 3
9 Αυγούστου 1
10 Αυγούστου 3
11 Αυγούστου 2
12 Αυγούστου 7
13 Αυγούστου 1
14 Αυγούστου 4
15 Αυγούστου 5
16 Αυγούστου 2
17 Αυγούστου 1
18 Αυγούστου 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365