Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Super League 2 – Football League: Δύο προτάσεις έπεσαν στο τραπέζι - Στο περίμενε οριστικής απόφασης ο Αλμωπός

Πιο συγκεκριμένα στο τραπέζι έπεσαν δύο προτάσεις, οι προφανείς δηλαδή

Η Εκτελεστική της ΕΠΟ πήρε δύο αποφάσεις για το μέλλον των Super League 2 και Football League, με «βασική» να διεξαχθούν του χρόνου με 18 και 16 ομάδες αντίστοιχα 



Αποφάνθηκε σήμερα (19/8) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για το μέλλον των SL2 και FL και το μόνο «σίγουρο» είναι πως θα υπάρξει αναδιάρθρωση. Το πώς θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Πιο συγκεκριμένα στο τραπέζι έπεσαν δύο προτάσεις, οι προφανείς δηλαδή. 

Η μία αφορά την αύξηση των ομάδων παντού χωρίς υποβιβασμούς και την άνοδο των 8 πρωταθλητών της Γ’, όπως και έχει αποφασιστεί. Πιο συγκεκριμένα η SL2 να γίνει με 18 και η FL με 16, κάτι που απέσπασε τα απαιτούμενα 3/4 (13 «ναι», 2 «όχι», 1 «λευκό»). 

Ανάλογη αποδοχή (13-2-1) όμως είχε και η πρόταση να καταργηθεί η FL και να δημιουργηθεί μία SL2 με 2 ομίλους, κάτι που όμως «απαιτεί» νομοθετική ρύθμιση από την πολιτεία, αφού θα πρέπει να καταργηθεί μία επαγγελματική κατηγορία ή να γίνει συγχώνευση δύο. 

Και εδώ αρχίζουν τα… δύσκολα, αφού η δεύτερη πρόταση, όπως και η πρώτη άλλωστε, «χρειάζεται» και την έγκριση των 3/4 του συμβουλίου SL2-FL, ενώ η όποια αλλαγή στις κατηγορίες θα πρέπει να γίνεται για τη μεθεπόμενη σεζόν και όχι για την επόμενη όπως συζητήθηκε τώρα. 

Επομένως οριστική απόφαση δεν υπάρχει, εξετάζονται δύο λύσεις, αν και επί του πρακτέου η πρώτη αύξηση ομάδων σε SL2 και FL σε 18 και 16 αντίστοιχα), προβάλει πιο «εφικτή». Πάντα επί χάρτου.  

Όπως είναι φυσικό ο Αλμωπός για ακόμα μια φορά είναι στο περίμενε, για να γνωρίζει ποια κατηγορία θα αγωνιστεί.

Με πληροφορίες από το gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365