Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Γιάννης Κετικίδης: Ξανά λειτουργικό το συντριβάνι της Αριδαιας

Δείτε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Αλμωπίας:



Ξανά λειτουργικό το συντριβάνι της Αριδαιας αφού επισκευάστηκαν προβλήματα που το ταλαιπωρούσαν χρόνια τώρα και πλέον κοσμεί την κεντρική πλατεία!!

14 σχόλια:

  1. Εντάξει δεν φτιάξατε και την γέφυρα Ρίο-Αντίρριο. Και πέρασε ένας χρόνος και κάτι για να επισκευαστεί. Οπότε κάποιο μεγάλο έργο θα θέλει περίπου 20 χρόνια. Άσε που τα τόσα χρόνια που το ταλαιπωρούσαν προβλήματα εσύ ήσουν δημοτικός σύμβουλος του πρώην δημάρχου άρα έχεις ευθύνη. Καλύτερα να μην μιλάτε μερικές φορές γιατί εκτίθεστε. Και δεν είναι για να διαφημίζετε τα αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τους γουστάρω καθόλου. Το μετάνιωσα που τους ψήφισα. Το ξεκαθαρίζω για να χαρακτηρίσω το σχόλιο σου ΜΙΖΕΡΟ. Εγώ λέω μπράβο που το επισκευασαν, αφού το βρήκαν χαλασμένο.

      Διαγραφή
    2. Πιο πολιτικαντης πεθαίνεις Γιαννάκη
      Πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες
      Έλεος ένα συντριβάνι χαλασμένο που θα ξαναχαλασει σε 30 μέρες το πολύ
      Όχι ρε φίλε δεν δέχομαι τόσο χαμηλό επίπεδο πολιτικής καιeisai και νέος πανάθεμα σε

      Διαγραφή
  2. φυτέψτε δένδρα στην Αριδαια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eκεί στην διαστάυρωση Μοναστηρακίου πριν τον Μεγαπλάτανο οι λάμπες είναι καμμένες εδώ και κάτι χρόνια κύριε Κετικίδη.
    Μήπως σας ενδιαφέρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως εκείνες οι λάμπες είναι στην αρμοδιότητα τις περιφέρειας?
      Λέω εγώ τώρα..

      Διαγραφή
  4. Δηλώσεις για τα αυτονόητα... Για γέλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γελάει ο κόσμος με τα χάλια της Αριδαίας. Μόνη ο αυτό να ξέρετε όλοι σας εκεί πέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι ωραια που θα εχουμε συντριβανι τωρα που ερχεται ο χειμωνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλήθεια λες ρε Γιάννη, το έφτιαξες το συντριβάνι; Είσαι θεός ρε Γιάννη, εγώ λέω να τον κάνουμε ένα άγαλμα τον Γιάννη στο ένα χέρι να κρατάει ένα σφυρί και στο άλλο ένα κατσαβίδι και να βάλουμε το άγαλμα μέσα στο συντριβάνι να μας θυμίζει αυτόν τον ευεργέτη που έκανε το συντριβάνι. Άξιος Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα έμαθες Γιάννη, ο παρουτογλου φεύγει, για να δω τη πουλιά θα πιάσετε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, μπραβο για το συντριβανι, παλι καλα. Εκεινον τον δακτυλιο γυρω απο το συντριβανι που ήταν καποτε ελεινο παρτερι,δεν γινοταν να γινει ενα καταπρασινο παρτερι περιποιημενο παρα το τσιμεντωσανε και για διακοσμηση βαλανε πετρες, καμια αισθητικη πια. Τσιμεντο παντου!(οποια δημοτικη αρχη, πρωην η τωρινη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το δεύτερο μεγάλο έργο στην Αλμωπία μετά τον έλατο της ίδιας πλατείας και να το θυμάσαι -Γιάννη επαγγελματία της πολιτικής με στόχο την καρέκλα του Δημάρχου - το σιντριβάνι δεν θα ζήσει σε ελαιουργεία ούτε όσο ο ελατός της πλατείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και θες μπράβο για το αυτονόητο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365