Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

Αλμωπία ΦΩΤΟ: Εργασίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας στις σχολικές μονάδες

Ανακοίνωση

Τα Ν.Π.Δ.Δ. ‘’Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας’’ και ‘’Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας’’ σας ενημερώνουν ότι ενόψει της έναρξης του σχολικού έτους 2020-2021, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας για την διασφάλιση της υγείας τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών του Δήμου Αλμωπίας.ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΝΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΒΕΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365