Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Αριδαία ΦΩΤΟ: Ενημέρωση σχετικά με την ατομική και αναπνευστική υγιεινή και ασφάλεια καθώς και για τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας

Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήριο

Ο Πρόεδρος με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗ.ΚΕ.Αλμωπίας και το προσωπικό των δομών ‘’Βοήθεια στο σπίτι’’, εκφράζουν τις ευχαριστίες στους στο Κέντρο Υγείας και ειδικότερα στις Επισκέπτριες Υγείας κ. Πούλου Αικατερίνη και κ. Κουσίδου Χριστίνα οι οποίες έχοντας βαρύ το αίσθημα της ευθύνης ανταποκρίθηκαν άμεσα και μας έδωσαν τις συμβουλές τους όσον αφορά τη διατήρηση της υγείας και της ασφάλειας όλων μας. 



Στα πλαίσια της επίσκεψης τους στις 25/08/2020, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν για την εφαρμογή ορθών πρακτικών σχετικά με την ατομική και αναπνευστική υγιεινή και ασφάλεια καθώς και για τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, δόθηκαν αναλυτικές οδηγίες για ειδικά προληπτικά μέτρα  για την αποφυγή διασποράς του κορωνοιού στους χώρους εργασίας, τη τήρηση των αποστάσεων σε κοινόχρηστους χώρους, την ελεγχόμενη είσοδο πολιτών ώστε να φορούν μάσκα στους εσωτερικούς χώρους υποδοχής της Υπηρεσίας, τον σωστό αερισμό, τη καθαριότητα των εσωτερικών χώρων, τα υλικά που θα πρέπει να διαθέτουν οι χώροι εργασίας, την ορθή διαχείριση κρουσμάτων και περιστατικών όσον αφορά την ασφάλεια και τη προφύλαξη των εργαζομένων και των ωφελουμένων πολιτών του προγράμματος ‘’Βοήθεια στο σπίτι’’ και των πολιτών που επισκέπτονται την Υπηρεσία της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας προς περιορισμό και αποφυγή ενδεχόμενης διασποράς του ιού.  







Με Εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365