Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Εξαπλάτανος: Κραυγή αγωνίας πολίτη - Τελικά πόσο καθαρό είναι το νερό που πίνουμε?

Διαβάστε την επιστολή που μας έστειλε ανάγνωσης μας

Διαβάστε την επιστολή που μας έστειλε ανάγνωσης μας:



ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ;!;!;!

Εδώ και 5 χρόνια έχει σπάσει σωλήνας με αποτέλεσμα τα νερά να τρέχουν και να έχουν δημιουργήσει το αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες. Η υγρασία αυτή έχει περάσει και στο πεζοδρόμια. Το σημείο αυτό είναι στον Εξαπλάτανο, στην στροφή για Χρυσή, είναι ένα κεντρικό σημείο ορατό σε όλους.
 Μετά από επανειλημμένες ενημερώσεις των αρμόδιων φορέων κανείς δεν έχει αναλάβει να το διορθώσει.

Το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί εστία μόλυνσης καθώς μαζεύει μέλισσες και κουνούπια αλλά και τα αδέσποτα της γειτονιάς πίνουν νερό και δροσίζονται στο σημείο. 

Τελικά πόσο καθαρό είναι το νερό που πίνουμε?!?!?!!?





5 σχόλια:

  1. Οσο καθαρο ειναι κ της Πιπεριας 5 χρονια τωρα φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα με το πρόγραμμα Καποδίστριας και μετά με το πρόγραμμα Καλλικράτης τα χωριά μας ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΣΒΗΣΑΝ. Τα προγράμματα αυτά ήταν ο θάνατός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ψιτ εσύ, πολίτη του εξαπλατανου, τώρα το θυμήθηκες?? Αυτό υπάρχει εδώ και 5
    6 χρόνια...
    Τώρα ξύπνησες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά σου λέει ρε.Μετά την πενταετία ,όλα τα εγκλήματα παραγράφονται.Τι θέλεις τώρα;Κάνεις αντιπολίτευση στον Κυριάκο που είναι καλό παιδί;Ντροπή σου.

      Διαγραφή
    2. Καθε χρονο ενημερώνονταν οι αρμοδιοι φορείς αλλα δεν εκαναν τιποτα μαλλον δεν το ''εβλεπαν'' δεν το ηξεραν...μπορει τωρα να το δουν...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365