Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Γ. Κετικίδης: "Επεισοδιακά" παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας - Όλο το ρεπορτάζ

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Aridaia365

Την εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Γεωργιάδου, παντρεύτηκε στον Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου, στην Χρυσή Αλμωπίας, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης.


Ένας γάμος ο οποίος έγινε στην σκιά των νέων περιοριστικών μέτρων για την Π.Ε. Πέλλας, τα οποία ανακοινώθηκαν από την πολιτική προστασία 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη τελετή του γάμου.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, επιβλήθηκε "καμπάνα" 3.000 στον κ. Κετικίδη για υπεράριθμος καλεσμένους στον γάμο, στον οποίο ήταν παρόν αρκετά από τα μέλη της Δημοτικής Αρχής Αλμωπίας, προεξάρχοντως του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση και κάποιων εκ των Αντιδημάρχων και συμβούλων της παράταξης του.

Περίπου στις 10 το βράδυ στον χώρο της εκδήλωσης του γλεντιού, έφτασε περιπολικό του Α.Τ. Αλμωπίας, μετά από δύο ανώνυμες καταγγελίες που έγιναν σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, για το συγκεκριμένο και μόνο γλέντι. Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν το πρόστιμο των 3.000 ευρώ, αφού αποδείχθηκε πως παρόν ήταν πάνω από τα 50 άτομα που ορίζουν τα νέα μέτρα. Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις 12 το βράδυ, όταν και σταμάτησε όπως ορίζει η σχετική ΚΥΑ.

Αυτό που προξένησε μεγάλη εντύπωση, είναι πως στο χώρο εμφανίστηκε ταυτόχρονα με την αστυνομία ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πολεμήσει πολύ την σημερινή Δημοτική Αρχή, κάτι το οποίο προκάλεσε εύλογα ερωτήματα, όταν έγινε όμως αντιληπτός αναγκάστηκε να αποχωρήσει άρον άρον.

Το Aridaia365 ήρθε σε επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο κ. Κετικίδη ο οποίος μας δήλωσε πως ο γάμος είχε προγραμματιστεί με το πρωτόκολλο των 100 ατόμων το οποίο ίσχυε μέχρι την Παρασκευή, με πολύ λιγότερους από τους καλεσμένους που θα καλούσε υπό κανονικές συνθήκες. Τέλος μας τόνισε πως ήταν αδύνατο να αναβάλει τον γάμο 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη τελετή, ο οποίος τελικώς πραγματοποιήθηκε με τα 100 άτομα που ήταν προγραμματισμένος πριν τα νέα έκτακτα μέτρα.

Ευχόμαστε στον Γιάννη Κετικίδη και στην Ελένη Γεωργιάδου βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους.

24 σχόλια:

  1. Συγνώμη, έχω μια απορία,στα μπουζούκια 7 με 12 πόσα άτομα επιτρέπονται 100;;;; Δεν γίνεται γλέντι στο μαγαζί;
    Αφήστε τον κόσμο επιτέλους να παντρευτεί όπου κ όπως θέλει. Έλεος με αυτά τα μέτρα, ο τραγουδιστής ζει από αυτό κ δεν τρέχει τίποτα; ενώ τα ζευγάρια που παντρεύονται κ θέλουν συγγενείς κ φίλους σε μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους, τους το χαλάς έτσι απλά;
    Είστε απαράδεκτοι με τέτοιες αποφάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις ακούσει για το τι γίνεται στους γάμους με τον κωρονοιο; Πόσοι μολύνθηκαν και μολυναν άλλους; Μολλον όχι για να λες τέτοιες ανοησίες.

      Διαγραφή
    2. 4.24 στα μπουζουκια δεν παει ο κορονοιος, μονο στους γαμους! χαχαχα

      Διαγραφή
    3. Ναι ναι ο κορονοιος πάει μόνο στους γάμους σε όλα τα μαγαζιά που κάθονται όλη μέρα οι άνθρωποι δε σας πειράζει σας πείραξε ο γάμος...Θεέ μου τι μυαλά κουβαλάει ο κόσμος...οποίοι φοβούνται τόσο στην τελική κάθονται σπίτι προφυλάσσουν τους συγγενείς τους που είναι στις ευπαθείς ομάδες και τέλος

      Διαγραφή
    4. Να αγιάσει το στόμα σου
      Αφήστε τον κόσμο γάμο έκανε η πιο σιμαντικη στιγμή της ζωής του
      Όλοι ταχα φοβάστε και όλοι για καφέδες πάτε...αν φοβάσαι ούτε για καφέ δε πας τόσος κόσμος περνάει από εκείνες τις καρέκλες ένας να είχε τελείωσε..ή νομίζετε ότι ο κορονοιος κολλάει μόνο στους γάμους δλδ με 100ατομα δε κολλάει με 101 κολλάει ρε πάμε καλά σας πασάρει η τηλεόραση ανοησίες και αντί να δείτε και την άλλη πλευρά κάθεστε και πιστεύεται ανοησίες

      Διαγραφή
  2. ποιος είναι ο τύπος είναι πως στο χώρο εμφανίστηκε ταυτόχρονα με την αστυνομία ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πολεμήσει πολύ την σημερινή Δημοτική Αρχή, κάτι το οποίο προκάλεσε εύλογα ερωτήματα, όταν έγινε όμως αντιληπτός αναγκάστηκε να αποχωρήσει άρον άρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα για δωσε μας ρεπορταζ μαλλον ησουν εκεί

      Διαγραφή
  3. Χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα
    Χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχ
    Χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα
    Χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μήπως η αστυνομία το έχει δει πολύ χαλαρά ?

      Διαγραφή
  4. Να ζήσετε Γιάννη ! Ευτυχισμένοι να είστε και γραψε στα παπάρια σου τον βλάκα τον Βαφειάδη και τον δήμαρχο του τον πρώην !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαφωνώ. Γιατί οι καλεσμένοι δεν ήταν εκατό ήταν πολύ περισσοτεροι και αυτό σημαίνει ότι τα έχουν γραμμένα τα μέτρα όλοι τους, πολιτες και πολιτικοί. Υποτιθεται ότι προσέχουμε γενικώς και πας και καλείς πεντακόσια ατομα; γιατι δεν ήταν 100 γελάνε και οι πετρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εφόσον ειμαστε σε περιορισμό πρέπει να το σεβόμαστε όλοι μας απαρέγκλιτα. Ειτε ειναι για μια τελετη οπως αυτη του γαμου των παιδιων ειτε ψωνια στο σουπερ μαρκετ. Εγω δε βλεπω πουθενα να τηρουνται μετρα. Ουτε μασκες ουτε αποστασεις ουτε τιποτα. Στη λαικη της πεμπτης δε... ο ενας επανω στον άλλον και στα μαγαζιά και στους δρόμους. Εμείς στις ευπαθείς ομάδες κλεισμένοι σε τέσσερις τοίχους. Εμείς προσεχουμεωγια όλους. Τίποτα δε γίνεται σωστά. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας κοροϊδεύετε όλοι τελικά. 100 άτομα λέει. Αααα ρε ψευτρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακόμα ο Μπίνος κ το τσιράκι του ξινονται; Δεν έχουν χορτάσει δηλητήριο ΠΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπηρχαν και βουλευτές, μήπως και ο αντιπεριφερειάρχης; Δημοτικοί άρχοντες, κυβερνητικοι βουλευτές και αντιπεριφερειάρχης μας κάνουν υποδείξεις για τον κορονοϊό κι είναι οι πρώτοι που δεν πειθαρχούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σεβασμός στις ευπαθείς ομάδες ρε πιθήκια, δεν μας νοιάζει αν είσαι αντιδήμαρχος η βουλευτής κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λακης βασιλειαδης σταμενιτης μπατσης που παρευρέθηκαν τι εχουν να πουν για το καλο παραδειγμα?Επρεπε να ντρέπεστε! Να παρεμβει ο πρωθυπουργός αμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κ. Κετικίδης υποτίθεται ότι πρέπει να δίνει το παράδειγμα, να προτρέπει τους άλλους να εφαρμόζουν τους κανόνες και να υπερασπίζει τον κόσμο! Τι απ όλα έκανε; Εκτός κι αν δεν πιστεύει στο κορονοϊό ,αλλά καταπιέζεται να το πει Δημόσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχ θελω να πω πολλα αλλα θα το κρατησω κλειστό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εδω σε αυτη τη φωτο ποιο τραγουδι χορευουν; Στα χιλια χρόνια μια φορα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η Δημοτική αρχή δεν αρκεί να εφαρμόζει τα μέτρα.Πρέπει να νουθετεί αυτούς που δεν υπακούν.Η δημοτική αρχή όπως όλες οι μορφές εξουσίας στον πλανήτη έχουν μια συγκεκριμένη υποχρέωση να προστατεύουν τον κοσμάκη.Ουσιαστικά δυναμικά οργανωμένα.
    Αντιθέτως εδω βλέπουμε υποψίες χαβαλέ...ελά μωρέ τωρα κλπ.
    Κι έχουμε ένα συγκεκριμένο γεγονός: πρόστιμο σε εκπρόσωπο του Δήμου.
    υπο άλλες συνθήκες ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα έπρεπε να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας.
    Και ούτε το Μπίνο εκπροσωπώ ούτε κανέναν δημοτικό παράγοντα.
    Δεν μπορεί να εφαρμόζουμε σχολαστικά τους κανόνες και κάποιοι να το παίζουν μάγκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί δεν γράφεις ότι ήταν ο Σαμανδης; Αλήθεια το ρεύμα το πλήρωσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έπρεπε να ντρέπεται αντί να να βγαίνει να μιλάει κιόλας αλλά είπαμε αυτοί της ΝΔ τα κάνουν όλα τέλεια Περιμένω να δω την απόδειξη πληρωμής 500 καλεσμένους τα έχετε και μας έχετε γραμμένους όλους


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κι εγω που νόμιζα ότι εν μέσω πανδημίας ή πολιτικό γάμο κάνεις ή σε ένα εκκλησακι με 5-10 άτομα...Οτιδήποτε άλλο είναι ύποπτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365