Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Μέγας χορηγός του Αλμωπού Αριδαίας τα Λουτρά Πόζαρ

Ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τη δημοτική επιχείρηση «Λουτρά Λουτρακίου Δήμος Αλμωπίας ΑΕ», η οποία θα αποτελεί το μέγα χορηγό μας τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2020-21.



Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας μας επιθυμεί δημόσια να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους του Δήμου Αλμωπίας και ιδιαίτερα το δήμαρχο κ.Χρήστο Μπάτση για την υποστήριξη, την εμπιστοσύνη, την αγαστή συνεργασία και την προσφορά τους προς την μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού Αριδαίας.

3 σχόλια:

  1. Ελα πάμε 3,2,1 αρχιστε και εκει.Προσληψη 2 ποδοσφαιριστόν με δίμηνη σύμβαση.Ο κοσμος θα πεινάσει τον επομενο 1.5 αντι να κρατησετε τα λεφτα και να τα δωσετε σε καμια οικογενεια που θα εχει αναγκη εδω του δημου,η εστω σε υλικά αγαθα.Ο,τι να νε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα δίμηνα ήταν κάποτε αδερφέ.Τώρα θα έχουμε 11 μηνα τουλάχιστον.Αλμωπός είσαι όχι αστέρας νεας ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπάτση φέρε κανένα με 6 μήνη σύμβαση από άλλο νομό ρε σπάσε το κοντέρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365