Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Εδεσσαϊκός: Πήρε Κυζιρίδη - Παρελθόν ο Πασσαλής

Διαβάστε τις ανακοινώσεις

Διαβάστε τις ανακοινώσεις:



Κυζιρίδης
Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη του μεταγραφή για φέτος η οποία είναι ο μέσοεπιθετικός Γρηγόρης Κυζιριδης.Για τον 30χρονο έμπειρο ποδοσφαιριστή με καταγωγή από την Σκύδρα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς η ποδοσφαιρική του αξία είναι δεδομένη.Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο ΟΦΗ,Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Καβάλα έχοντας συμμετοχές στην Α' Εθνικη και Β' Εθνική αλλά και στο κύπελλο Ελλάδος αντίστοιχα.

Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο Γρηγόρης τόνισε τα εξής :Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον Εδεσσαϊκό. Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία.Εύχομαι να έχουμε υγεία και να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

Πασσαλής
Παρελθόν αποτελεί από τον Εδεσσαϊκό ο Δημήτρης Πασσαλής.Την επιθυμία του να αποχωρήσει και να μην συνεχίσει στον Εδεσσαϊκό, έκανε δεκτή πριν από λίγο η Διοίκηση των Πράσινων.Ο Εδεσσαικός τον ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά του όλα τα προηγούμενα χρόνια και του εύχεται καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στο νέο σταθμό της καριέρας του.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365