Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Επιστροφή του Μπάμπη Κυριακίδη στην Μαύρη Θύελλα Ριζοχωρίου (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση

Η ΜΘ Ριζοχωρίου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την επιστροφή του έμπειρου αμυντικού Μπαμπη Κυριακιδ,η με καταγωγή από την Φιλώτεια, στην ομάδα μας μετά το πέρασμα του από πολλές ομάδες όπως, ΠΑΟ Φιλωτειας, Δόξα Εξαπλατανου, Ελπίδα Εδεσσας , Δόξα Ελπίδας Ευοσμου . 



Ήμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε να κεντρίζουμε  το ενδιαφέρον πολλών ποδοσφαιριστών της Ανατολικής Αλμωπιας.



2 σχόλια:

  1. Καλα ρε παιδιά αυτός δύο χρόνια τραυματίας ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι φιλε γιατι πριν μια εβδομαδα κοπηκε στα ιατρικα απο ομαδα Α'κατηγοριας και χαλασε η μεταγραφη...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365