Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Συγχαρητήριο μήνυμα Ιορδάνη Τζαμτζή

Μήνυμα

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων. Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς που καταβάλουν κάθε προσπάθεια να βοηθήσουν τα παιδιά τους. Μία νέα σελίδα ανοίγει στην ζωή των νέων φοιτητών . Δημιουργήστε και διαμορφώσετε το μέλλον σας με αισιοδοξία αλλά και διάβασμα.



Όλοι εσείς που δεν πετύχατε στην σχολή που θέλατε, η, δεν πετύχατε για όποιον λόγο, έχετε και άλλη ευκαιρία. Τίποτα δεν έχει χαθεί και σας εύχομαι ολόψυχα να υλοποιηθούν τα όνειρά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365