Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Λάρισα: Θετικός στον κορονοϊό παπάς από τον “γάμο των κρουσμάτων”!

Ο λόγος για έναν ιερέα από την Λάρισα, ο οποίος παραβρέθηκε στην γιορτή που ακολούθησε τον γάμο

Ακόμα ένας άνθρωπος στη Λάρισα “κόλλησε” τον ιό Covid – 19 από το.. περίφημο γαμήλιο γλέντι στην περιοχή.

 
Ο λόγος για έναν ιερέα από την Λάρισα, ο οποίος παραβρέθηκε στην γιορτή που ακολούθησε τον γάμο. Ο ιερέας, ο οποίος διαμένει στον Αμπελώνα Λάρισας, παραβρέθηκε στο γλέντι του γάμου – με το οποίο συνδέονται κρούσματα – και βρέθηκε κι ο ίδιος θετικός στον κορονοϊό.

Ο ιερέας – δεν πρόκειται για εκείνον που τέλεσε το μυστήριο – είχε συμπτώματα, τα οποία τον οδήγησαν να κάνει το τεστ το οποίο και κατέδειξε πως είναι θετικός στον ιό.

Από το βράδυ του Σαββάτου (08.08.2020) νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο ΠΓΝΛ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι από τα 7 νέα κρούσματα Covid – 19 στην Λάρισα, τα 5 από αυτά συνδέονται με τον γάμο στον Αμπελώνα.

πηγή: larissanet.gr

2 σχόλια:

  1. Αφού λέγανε ότι οι ιερείς δεν κολάνε!!!!!! Τώρα; Στο νοσοκομείο θα πάει ή στο ναό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί μπερδεύεσαι φίλε μου στο ναό μέσα λέμε δεν κιόλας αν πιστεύεις φυσικά όχι οπουδήποτε αλλού... Σκέψου πριν γράψεις την επόμενη..... Γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365