Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Έδεσσα: Ανακοίνωση "Coffee Story" μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα σε εργαζόμενο του καταστήματος

Ανακοίνωση

Αγαπητοί φίλοι και πελάτες,

Στο πλαίσιο της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, της απόλυτης διαφάνειας και της εταιρικής ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και τη δημόσια υγεία, η επιχείρηση “Coffee Story” ενημερώνει ότι λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος ενός από τους εργαζόμενους μας, το κατάστημα έκλεισε σήμερα(χθες) το απόγευμα 20.08.2020 και ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ.

Γίνεται απολύμανση, για τρίτη φορά εντός του έτους, σε όλους τους χώρους του καταστήματος από εξειδικευμένη εταιρία, με πιστοποιητικό απολύμανσης. Όλοι οι εργαζόμενοι μας έχουν υποβληθεί σε τεστ COVID-19 και θα ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ, τόσο σε περίπτωση θετικού, όσο και αρνητικού αποτελέσματος, ενώ το κατάστημα θα ανοίξει εκ νέου, όπως προβλέπεται, με απόλυτη ασφάλεια.

Διαβεβαιώνουμε τους πελάτες και καταναλωτές μας ότι θα συνεχίσουμε να τηρούμε τα υψηλά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας, εφαρμόζοντας αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα ασφάλειας, βάσει των υποδείξεων των αρμόδιων αρχών.

Για την επιχείρηση “Coffee Story” η υγεία και η ασφάλεια των εργαζόμενων και ο σεβασμός των πελατών - καταναλωτών μας, συνιστά απόλυτη προτεραιότητα.

Σύντομα κοντά σας με απόλυτη ασφάλεια, ποιότητα και σεβασμό στον καταναλωτή.

Mε εκτίμηση
Coffee Story

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365