Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Ασύλληπτη τραγωδία στην εθνική Πατρών – Πύργου: Νεκρό μωρό 16 μηνών σε τροχαίο

Ένα βρέφος μόλις δεκαέξι μηνών έχασε τη ζωή του

Μια ακόμη τραγωδία διαδραματίστηκε στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών το βράδυ του Σαββάτου. Ένα βρέφος μόλις δεκαέξι μηνών έχασε τη ζωή του σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο ύψος της διασταύρωσης των Λαστεΐκων.

 
Ήταν περασμένες εννέα όταν δύο Ι.Χ. οχήματα κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά. Το γκρι αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε πατέρας, μητέρα και ένα βρέφος δεκαέξι μηνών, είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο και το ασημί στο οποίο επέβαινε ένας νεαρός είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα έγιναν άμορφες μάζες σιδερικών.

Στο σημείο έφθασαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Οι τρεις τραυματίες αρχικά μεταφέρθηκαν Νοσοκομείο του Πύργου και από εκεί στην συνέχεια στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας

Δυνάμεις της αστυνομίας διενεργούν έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα

1 σχόλιο:

  1. Ο Θεος να βαλει το χερι του καλο ταξιδι να εχει το αγγελακι κουραγιο να δινει ο Θεος στην οικογεηεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365