Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αλμωπίας

Διαβάστε την ανακοίνωση

Διαβάστε την ανακοίνωση:


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ &  ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
«Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

11/9/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
To Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος», μετά τα τελευταία δημοσιεύματα σχετικά με την ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας των Σχολικών μονάδων του Ν. Πέλλας και τη γενικότερη σύγχυση που έχει δημιουργηθεί σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, επισημαίνει τα εξής:

▲ Ως εκπαιδευτικοί της Α/θμιας Εκπαίδευσης θα είμαστε τη Δευτέρα 14/9/2020 όλοι στα σχολεία μας για τον αγιασμό και θα υποδεχθούμε με χαμόγελο και αγάπη τους μαθητές και τις μαθήτριές μας!
▲ Να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να ολοκληρωθούν όλα όσα απαιτούνται για να ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, εξαιτίας της πανδημίας και να δοθεί ένα τέλος σε όλη αυτή την αναστάτωση που προκλήθηκε.
 ▲ Τέλος, να υπάρξει μέριμνα για την τοποθέτηση όλου του απαραίτητου εκπαιδευτικού προσωπικού! 

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365