Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Αριδαία: Έληξε η κατάληψη στο 1ο Γυμνάσιο - Πορεία στους δρόμους της Αριδαίας οι μαθητές

Πορεία στους δρόμους της Αριδαίας οι μαθητές 

Έληξε πριν ελάχιστα λεπτά η κατάληψη στο 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας. Πορεία στους δρόμους της Αριδαίας οι μαθητές 


Μετά τις διαβουλευσεις που έγιναν και τις ουσιώδες παρεμβάσεις του Διοικητή του Α.Τ. Αλμωπιας κ. Γάκη, του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση, του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, αλλά και καθηγητών, η κατάληψη σταμάτησε.

Η μερίδα μαθητών που έκανε την κατάληψη, περίπου 30 άτομα, με πανό που αναγράφει "Εξω οι μάσκες από τα σχολεία" πραγματοποιεί πορεία αυτή την ώρα στους δρόμους της Αριδαίας.

9 σχόλια:

  1. προφανώς εξωτερικεύουν τα παιδιά τις απόψεις των γονιών.Λογικά αριστούχοι θα είναι όλοι αυτοί οι μαθητές και κουρασμένοι απ το διάβασμα όλους αυτούς τους μήνες..είπαν να κάνουν κι ενα διάλλειμα.
    Υγ. κάτοικοι Αλμωπίας και να έχετε υψηλά ιδανικά ρε μάγκες λίγο δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλ. αποφασίζουν 30 άτομα για όλο το σχολείο..μια ζωή Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποια παιδάκια εκεί μέσα έχουν πάρει πολύ αέρα, αν δεν τους αρέσουν οι συνθήκες να πάνε σε ιδιωτικό σχολείο. Δεν θα πληρώνουν μια ζωή οι πολλοί σε αυτήν την χώρα την επαναστατικότητα των λίγων. Οι φορολογούμενοι πληρώνουν φόρους οι καθηγητές επίσης πληρώνονται κάθε μήνα είτε δουλεύουν είτε όχι αυτή η κατρακύλα με τις καταλήψεις επιτέλους πρέπει να τελειώσει αυτή η νοοτροπία διάλυσε την χώρα και την οδήγησε σε μπαχαλοποίηση της κοινωνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...προφανος και αριστουχοι μεσα στους 《τριαντα》..
    Απλα αυτοι οι 30 εμαθαν απο τους.γονεις τους να εκφραζονται και να.μην ειναι κοτες σαν τους υπολοιπους γονεις ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμένα μου έμαθαν ότι αν δεν είσαι αριστούχος δεν δικαιούσε να μιλας.Οπότε αν όντως είναι αριστούχοι σεβασμός..διαφορετικά κρίμα..
      Υγ.Αριστούχος σε επίπεδο Αλμωπίας ή διακεκριμένοι αριστουχοι με βραβεύσεις Πανελλαδικα?

      Διαγραφή
  5. ναι! πιστευουν το Βελόπουλο.Ναι πιστευουν το Στέφανο Χίο.Τι ? δεν το πιστεύετε? είναι αλήθεια.Αλμωπία είμαστε..ούτε Βιέννη Ούτε Βερολίνο.
    φραπές ,παοκ ,και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποια γνώση και κρίση έχουν τα 14χρονα ώστε τα 30 παιδιά να κάνουν κατάληψη στο σχολείο τους; Ποιος ο ρόλος και η θέση των γονιών τους; γονείς συνέλθετε και μαζευτειτε. Μην παρασύρεστε και παρασύρεστε και τα παιδιά σας από ψεκασμενες και επικίνδυνες θεωρίες ότι η μάσκα δημιουργεί προβλήματα. Η μάσκα προστατεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όπως και τον καιρό της κρίσης, οι καμένοι ..χαίρονται να καούν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε ούτε ένας επώνυμα; Όλοι ανώνυμα γράφουν την παπαρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365