Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ.Θ. Λυκοστόμου - Αναγέννηση Δωροθέας 2 - 2 (ΦΙΛΙΚΟ)

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Λυκοστόμου, με την τοπική Μαύρη Θύελλα και την φιλοξενούμενη Αναγέννηση Δωροθέας να μένουν στο ισόπαλο 2 - 2.

Οι προπονητές Δημήτρης Παπανδρέου και Μάκης Δεμίρης είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, στο πρώτο αν και ανεπίσημο παιχνίδι μετά από 6 περίπου μήνες, εξαιτίας της διακοπής των περσινών πρωταθλημάτων λόγω Covid-19.

Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με ελλείψεις. Οι γηπεδούχοι που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στην φετινή Α κατηγορία παρουσίασαν ένα κράμα έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών, ενώ οι φιλοξενούμενοι που θέλουν να κάνουν μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, στηρίχτηκαν εκτός μερικών εξαιρέσεων, σε νεαρά ταλαντούχα παιδιά.

Για τους γηπεδούχος σκόραραν οι Μπακαλίδης και Παλάνδρος, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Κλεισούρης και Νούσης.

Άριστη η διαιτησία του Κώστα "Σίτση"

Πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε αγιασμός.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365:


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365