Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020

Καταγγελία Δόξας Μαυροβουνίου για αντιαθλητικές συμπεριφορές άλλης ομάδας

Ανακοίνωση

Δυστυχώς αναγκαζόμαστε σαν σύλλογος να καταγγείλουμε αντιαθλητικές συμπεριφορές ομάδας της περιοχής μας, η διοίκηση της οποίας ήρθε σε απευθείας επαφές με νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, χωρίς να ενημερώσει, ως όφειλε, το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας, στην οποία ανήκουν οι ποδοσφαιριστές, ώστε να δώσουμε ή όχι, εμείς την άδεια μας να δοκιμαστούν σε τμήμα υποδομής ανωτέρω ομάδας. 


Κι ενώ, παρόλα αυτά, τους δοκίμασαν, ζήτησαν 1500 ευρώ από τον καθένα, για να αγωνιστούν σε τμήμα υποδομής!!!! 

Εμείς σημειώνουμε το απαράδεκτο αυτό γεγονός και δηλώνουμε ότι εάν προκληθούμε, θα αναφερθούμε ονομαστικά σε αυτή την ομάδα, ώστε να γίνει γνωστή και η ίδια, πλέον των αθέμιτων μέσων που χρησιμοποιεί. 

Επίσης ενημερώνουμε με την παρούσα, τη διοργανώτρια για τις αθέμιτες κινήσεις, αλλά και όλα τα σωματεία του Νομού.

ΜΕ ΤΙΜΗ
Δ.Σ ΦΕΣ ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365