Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Αγιασμός στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ο αγιασμός για το σχολικό έτος 2020-2021 στο σχολείο μας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ. σε χώρο του σχολείου με εκπροσώπους εκπαιδευτικών και μαθητών χωρίς την παρουσία γονέων και κηδεμόνων. Στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας όπου θα παρευρίσκονται οι λοιποί μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί .Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν  στο σχολείο με μάσκα και τις τσάντες τους στις 8:15 π.μ., γιατί μετά τον αγιασμό θα παραλάβουν τα βιβλία τους για τη νέα σχολική χρονιά.

Η αποχώρηση θα γίνει στις 12 μ.μ.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Καλή σχολική χρονιά!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΝΑΤΣΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365