Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση Δημοτικού Σχολείου Ξιφιανής - Αλώρου

Ανακοίνωση

Ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα γίνει αύριο Πέμπτη 17-9-2020:· 9:00 στο διδακτήριο της Ξιφιανής

· 9:30 στο διδακτήριο του Αλώρου

Οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο στις 08:15  . Θα πρέπει να φέρουν τσάντες, γιατί μετά τον αγιασμό θα γίνει και η διανομή των βιβλίων της νέας σχολικής χρονιάς.

Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ και των ΤΑΞΙ θα πραγματοποιηθούν τις προγραμματισμένες ώρες, μόνο κατά την προσέλευση των μαθητών και θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους .

Φτίκας Νικόλαος

Διευθυντής

Δημ. Σχ. Ξιφιανής - Αλώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365