Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020

Σταμενίτης: Το Υπ. Υποδομών προχωρά στην υπογραφή 3 συμβάσεων για την ολοκλήρωση της μελέτης «Μαυροβούνι – Έδεσσα»

Δελτίο Τύπου

Συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις του για το ζήτημα της κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης είχε επικοινωνία με το Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Καραγιάννη προκειμένου να ενημερωθεί  για την πορεία εξέλιξης του έργου. Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής ζήτησε να ενημερωθεί για το στάδιο που βρίσκεται το αίτημα που είχε καταθέσει ο ίδιος με επιστολή του στις 13.11.2019 και με την οποία ζητούσε να προχωρήσει άμεσα η έγκριση των 3 τελευταίων συμβάσεων που χρειάζονται για την ολοκλήρωση της μελέτης του οδικού τμήματος Μαυροβούνι-Έδεσσα του δρόμου «Θεσσαλονίκη-Γιαννιτσά-Έδεσσα».

Σύμφωνα με το κ. Καραγιάννη το Υπουργείο βρίσκεται στο στάδιο της υπογραφής των 3 συμβάσεων (κόστους 139.000 έκαστη) με την ανάδοχη εταιρεία εκπόνησης της μελέτης, γεγονός που αποτελεί σημαντική εξέλιξη στην πορεία υλοποίησης του έργου. 

Αναφορικά με την παραπάνω εξέλιξη ο κ. Σταμενίτης δήλωσε: «Με την υπογραφή των 3 συμβάσεων για την εκπόνηση της μελέτης του τμήματος Μαυροβούνι – Έδεσσα πραγματοποιείται ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα. Από τον περασμένο Νοέμβριο είχα ενημερώσει το Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Καραγιάννη ότι υπάρχουν δεσμευμένα χρήματα (500.000 ευρώ) για τον σκοπό αυτό ήδη από το 2014 και την τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία δυστυχώς η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ άφησε να περιμένουν, καθυστερώντας δραματικά την συμβασιοποίηση της μελέτης».

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ενέργειες του Βουλευτή σχετικά με το τμήμα Μαυροβούνι – Έδεσσα : https://stamenitis.gr/oloklirwsh-meleths-maurovouni-edessa/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365