Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Αλμωπία: Σπούδασε στα 50 της, πήρε το πτυχίο και πλέον εργάζεται στον Δήμο - Παράδειγμα προς μίμηση η Κυριακή Μουρατίδου

Είναι άξια συγχαρητηρίων

Παράδειγμα προς όλους είναι η Κυριακή Μουρατίδου από την Άψαλο Αλμωπίας, η οποία αποφάσισε σε μεγάλη ηλικία να δώσει πανελλήνιες και να μπει στο Πανεπιστήμιο. Μάλιστα πριν από ένα περίπου χρόνο, στα 52 της χρόνια, πήρε το Πτυχίο της. 


Σπούδασε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Κομοτηνή, αποφοίτησε ως Κοινωνική Λειτουργος Π.Ε. και έχει 4 εγγόνια, δίνοντας τους φυσικά το καλύτερο παράδειγμα.

Μάλιστα στις πρόσφατες προσλήψεις στο Δήμο Αλμωπίας, η κ. Μουρατίδου προσελήφθη σαν Κοινωνική Λειτουργός με 8μηνη σύμβαση, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπος πως όταν βάζεις ένα στόχο η ηλικία δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο.

Είναι άξια συγχαρητηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365