Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Μηλιά: Πανηγυρίζει η Παναγιά η Μηλιώτισσα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 πανηγυρίζει ο ιερός ενοριακός ναός Γενεσίου της Θεοτόκου Μηλιάς Αλμωπίας, στον οποίον θησαυρίζεται η θαυματουργός ιερά εικών της Υπεραγίας Θεοτόκου της «Μηλιώτισσας».



ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 7/9
7.00 μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός.

ΤΡΙΤΗ 8/9
7.00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ κατά την διάρκεια της οποίας θα τελεστεί και η εις πρεσβύτερον χειροτονία του ιεροδιακόνου Σάββα Μπιζιρτζάκη.

7.00 μ.μ. Εσπερινός και Ιερά Παράκλησις.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6977990883

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365