Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Η μεγαλύτερη εστία κορονοϊού μέχρι σήμερα η κονσερβοποιία στα Γιαννιτσά! 64 κρούσματα σήμερα

Το εργοστάσιο μετά την ανακοίνωση των πρώτων κρουσμάτων σταμάτησε να λειτουργεί προσωρινά αλλά… ήταν ήδη αργά και το κακό είχε γίνει

Μετά τον εφιάλτη των οίκων ευγηρίας που μετατράπηκαν σε εστίες κορονοϊού για δεκάδες ανθρώπους, κυρίως ηλικιωμένους, μία κονσερβοποιία στα Γιαννιτσά γίνεται το επίκεντρο ενδιαφέροντος για τη διασπορά του φονικού ιού.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση των σημερινών κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ, το συγκεκριμένο εργοστάσιο των Γιαννιτών έδωσε ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 64 κρούσματα κορνονοϊού! Και είναι, μέχρι σήμερα, τα περισσότερα κρούσματα από μία συγκεκριμένη πηγή…

Πρόκειται για ένα εργοστάσιο 680 εργαζομένων, οι περισσότεροι από τους οποίους εποχικοί, που μετακινούνται με λεωφορεία σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Το εργοστάσιο μετά την ανακοίνωση των πρώτων κρουσμάτων σταμάτησε να λειτουργεί προσωρινά αλλά… ήταν ήδη αργά και το κακό είχε γίνει.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η χθεσινή καταγγελία εργαζόμενης του εργοστασίου, στο LiveNews, σύμφωνα με την οποία, πολλοί εργαζόμενοι γνώριζαν ότι έχουν κορονοϊό αλλά πήγαιναν για δουλειά για να μη χάσουν το μεροκάματο!

Μετά τις εξελίξεις, η περιοχή είναι μία από αυτές, που επιβλήθηκαν τοπικά lockdown για 14 ημέρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365