Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Ε. Προκοπίδης: Άλλη μια ευκαιρία για συναίνεση πήγε χαμένη

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Προκοπίδη

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Προκοπίδη:



Άλλη μια ευκαιρία για συναίνεση στα βασικά θέματα λειτουργίας του Δήμου πήγε χαμένη, με ευθύνη του Δημάρχου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

 Στην σημερινή διαδικτυακή  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης και στα θέματα ημερήσιας διάταξης, που αφορούσαν τις αντικαταστάσεις των παραιτηθέντων Προέδρων και Αντιπροέδρων της ΔΕΥΑ Αλμωπίας και της ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας, ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, λειτούργησαν εγωιστικά, αγνοώντας το κλίμα συναίνεσης που επικράτησε την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου και που αφορούσε τη ψήφιση του Ισολογισμού της Επιχείρησης για το  2019.

Στην διάρκεια της συνεδρίασης, ζήτησα την επανεξέταση του θέματος από μηδενική βάση και  την επικοινωνία όλων των επικεφαλής των παρατάξεων, προκειμένου να υπάρξει  μια ολοκληρωμένη συζήτηση τόσο ως προς τα πρόσωπα της πλειοψηφούσας παράταξης που θα στελεχώσουν τις Επιχειρήσεις, όσο και  στην ύπαρξη μιας  συμφωνίας στα βασικά σημεία λειτουργίας αυτών. Αντί αυτού, ο Δήμαρχος επέμενε στην πρόταση της Παράταξης του, για τις τοποθετήσεις των αντικαταστατών, αγνοώντας της προτάσεις της Αντιπολίτευσης και επιλέγοντας το «μοναχικό δρόμο» και την αυτόνομη παρουσία της  Δημοτικής του ομάδας.

1 σχόλιο:

  1. ένα έργο έστω θα γίνει ? π.χ. το πάρκο παιδική χαρά στο Δασάκι θα γεράσουμε για να το δούμε ολοκληρωμένο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365