Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Big Brother: Η δημόσια εξομολόγηση της Χριστίνας Ορφανίδου από την Σκύδρα για το ροζ βίντεο

Δες το βίντεο

Σάλος είχε ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με ένα “ροζ” βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει την παίκτρια του Big Brother Χριστίνα Ορφανίδου, σε ερωτικές περιπτύξεις με πρώην σύντροφό της.



Το εν λόγω βίντεο φαίνεται πώς τραβήχτηκε εν γνώσει της 35χρονης, καθώς εκείνη κοιτάζει την κάμερα, αλλά δεν βλέπουμε ποιος είναι ο ερωτικός παρτενέρ της επειδή εκείνος τραβά με το κινητό του. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι κυκλοφόρησε χωρίς τη συναίνεσή της και ο πρώην σύντροφός της το δημοσίευε θέλοντας να την εκδικηθεί.

Στο αποψινό live του Big Brother, έχοντας λάβει σχετική ενημέρωση για το τι συνέβη όσο εκείνη βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, η Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε για πρώτη φορά δημόσια και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το βίντεο που την καταγράφει σε «πικάντικες» στιγμές.

Μιλώντας για τους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής της, η Χριστίνα φορτισμένη συναισθηματικά και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για πιο δύσκολη στιγμή της ζωή της, που έζησε το 2018. Όπως είπε είχε μία σχέση από το 2014. Όλα κυλούσαν πολύ όμορφα μέχρι το 2017. Τότε ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της είχε παράνομες δραστηριότητες, τις οποίες εκείνη δεν ενέκρινε. “Προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη, αλλά επειδή δεν άλλαζαν τα πράγματα, αναγκάστηκα να πάρω την απόφαση να χωρίσουμε. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε πολλές ευτυχισμένες στιγμές, προσωπικές στιγμές στα αρχεία μας, προσωπικά δεδομένα που πρέπει να τα κρατάμε ιδιωτικά . Όταν, μετά από έξι μήνες, γνώρισα έναν άλλον άνδρα, ο  πρώην σύντροφος μου για να με εξευτελίσει, για να με εκδικηθεί, για να με κάνει να χωρίσω, δημοσιοποίησε στο ίντερνετ τις προσωπικές μας στιγμές. Μάλιστα τις έστελνε από κινητό σε κινητό στους κοινούς γνωστούς μας”

Δες το βίντεο που ακολουθεί:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365