Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση Δ. Σταμενίτη για τα πρόσθετα μέτρα

Δελτίο Τύπου

Αγαπητές μου συμπολίτισσες, 
Αγαπητοί μου συμπολίτες, 

Το επόμενο διάστημα θα είναι για όλους μας μια δύσκολη δοκιμασία στην οποία πρέπει να ανταποκριθούμε με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης. Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία της καθεμίας και του καθενός από εμάς ξεχωριστά. 



Από προχθές ο ΕΟΔΥ βρίσκεται στην πόλη των Γιαννιτσών και έχει ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων ενώ, όπως έχει ανακοινωθεί, από σήμερα σε κεντρικά σημεία της πόλης θα βρίσκονται κλιμάκια του που θα διενεργούν δειγματοληπτικούς ελέγχους. 

Τα Νοσοκομεία μας σε Γιαννιτσά και Έδεσσα είναι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουν οποίες ανάγκες προκύψουν και εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι οι προσλήψεις που έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα και οι νέες που αναμένονται σε ιατρικό, νοσηλευτικό και επικουρικό προσωπικό θα βοηθήσουν στο δύσκολο έργο που καλούνται να φέρουν εις πέρας οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας. 

Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που φέρνουν μαζί τους τα πρόσθετα μέτρα προστασίας, όμως η αναγκαιότητα της επιβολής τους προκύπτει απο την ανάγκη για διασφάλιση της δημόσιας υγείας. 

Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει όλες και όλους υγιείς και τότε με ψυχραιμία θα εργαστούμε για να αμβλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες που, κανείς δεν αρνείται ότι, θα προκαλέσουν τα περιοριστικα μέτρα στην τοπική μας οικονομία. 

Από πλευράς μου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά την ανακοίνωση των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της κορονοϊού στο Νομό μας αλλά και της υφιστάμενης απόφασης του Προέδρου της Βουλής για την αναστολή της υποδοχής του κοινού στα πολιτικά γραφεία ενημερώνω ότι η επικοινωνία θα γίνετε αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου στα τηλέφωνα: 2382024600, 2381020535 και 2384023970 ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: stamenitisdionisis@yahoo.gr

Τις επόμενες ώρες θα πραγματοποιήσω σειρά συναντήσεων με φορείς μαι εκπροσώπους της υγείας, της εκπαίδευσης και της τοπικής αυτοδιοίκησης προκειμένου ακούσω τις ανάγκες και τα προβλήματα και σε συνεργασία με την κεντρική διοίκηση να δώσουμε άμεσα λύσεις όπου χρειάζεται. 

Είναι μια δοκιμασία και ενωμένοι θα την ξεπεράσουμε! 
Μένουμε ασφαλείς, προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας!

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365