Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020

Αριδαία ΤΩΡΑ: Έλεγχοι σε καταστήματα και όχι μόνο για τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19

Έλεγχοι γίνονται αυτή την ώρα

Έλεγχοι γίνονται αυτή την ώρα σε καταστήματα και όχι μόνο στην Αριδαία, κατά της εξάπλωσης του COVID-19.Συγκεκριμένα οι αρμόδιες υπηρεσίες αυτή την ώρα ελέγχουν για τις αποστάσεις και την χρήση 
μάσκας, όπως προβλέπεται από τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19.

Πρέπει να τονίσουμε πως απο σήμερα ισχύουν τα νέα έκτακτα μέτρα για την Π.Ε. Πέλλας, με την χρήση μάσκας να είναι υποχρεωτική και στους εξωτερικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365