Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

ΦΩΤΟ: Στους Προμάχους ο Γιώργος Καρασμάνης για τη μεγάλη ζημιά στο Δημοτικό Σχολείο

Δελτίο Τύπου

Απαράδεκτη η κατάσταση της αίθουσας που θα φιλοξενήσει τα νήπια, καθιστά επιτακτική την ανάγκη άμεσης ανέγερσης του νέου Νηπιαγωγείου!Στους Προμάχους βρέθηκε την Τετάρτη το πρωί ο Γιώργος Καρασμάνης, όπου, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση, το Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Βέσκο, την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πολυξένη Νάνου, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιάννη Σελκο, και τον Διευθυντή του σχολείου Χρήστο Γρηγοριάδη, διαπίστωσε ιδίοις όμμασιν την καταστροφή στο δημοτικό σχολείο από την μεγάλη πυρκαγιά. Διαβεβαίωσε όμως τις τοπικές αρχές ότι, κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες για την ταχύτατη αποκατάσταση. 

Η αντίδραση του Γιώργου Καρασμάνη με το ξέσπασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς υπήρξε αστραπιαία. Αφού ενημερώθηκε λεπτομερώς από τον Δήμαρχο, επικοινώνησε αμέσως με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ¨ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ¨ Αθανάσιο Γιάνναρη καθώς και τον Γενικό Διευθυντή Τεχνικών Έργων Θεόδωρο Κυριαζόπουλο – οι οποίοι, από τον ίδιο τον πρώην Υπουργό πληροφορήθηκαν εκείνη τη στιγμή την καταστροφή - στους οποίους και υπογράμμισε την ανάγκη τάχιστης αποκατάστασης της κατεστραμμένης στέγης.

Ταυτόχρονα ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος των ¨ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ¨ Τιμολέων Κατσίπος και σε σύντομο διάστημα  πληροφόρησαν τον Γιώργο Καρασμάνη ότι: Με εντολή του Υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή, επρόκειτο να αποσταλεί στους Προμάχους κλιμάκιο τεχνικών – όπως και έγινε - για αυτοψία στο σχολικό κτίριο και μελέτη για την τάχιστη έναρξη των εργασιών αποκατάστασης.

Ακόμη, επισκέφθηκαν τις αίθουσες διδασκαλίας του κτιρίου, όπου ο Γιώργος Καρασμάνης επικέντρωσε την προσοχή του στο μεγάλο πρόβλημα που θα υπάρξει όταν, με την επανέναρξη των μαθημάτων, θα υποχρεωθούν να στεγαστούν τα 25 παιδάκια του νηπιαγωγείου σε μία αίθουσα σαράντα (40) τετραγωνικών μέτρων! Γι’ αυτό, επικοινώνησε την ίδια μέρα με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ¨ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ¨ εκφράζοντας την ανησυχία του για την ακαταλληλότητα του συγκεκριμένου χώρου, και ζήτησε να επισπευσθούν όλες ο διαδικασίες προκειμένου να ξεκινήσει η κατασκευή του νέου Νηπιαγωγείου.

 Με δεδομένη την ευαισθησία του Κώστα Καραμανλή και του Απόστολου Τζιτζικώστα για το θέμα, αλλά και τη δέσμευση του Γιώργου Καρασμάνη για την κατασκευή του νέου Νηπιαγωγείου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος διαβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά τον πρώην Υπουργό ότι θα επισπεύσουν τις διαδικασίες για την ταχύτερη κατά το δυνατόν υλοποίηση του έργου.


1 σχόλιο:

  1. έρχεται χειμώνας...ρευμα θα έχει στους προμαχους η πάλι με κερακια;καμία τρύπα δεν θα κλείσει να φανταστώ...ενταξει τελείωσε το καλοκαίρι..νερο έχουμε τον χειμώνα..οι μεταθέσεις ισχύουν ακόμα τρία χρόνια οπότε ποιός ασχολείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365