Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Σταυρός Αναστασιάδης ο επόμενος;

Δύο είναι οι θέσεις που καίνε πλέον

Συνεχίζονται οι συζητήσεις στα υψηλά κλιμάκια του Δήμου Αλμωπίας, για τους ανθρώπους που θα πάρουν τις θέσεις των συμβούλων της παράταξης Παρουτογλου.


Ήδη η πρώτη τρύπα έκλεισε με την Πολυξένη Νάνου, η οποία παίρνει την θέση του Τάσου Θεοδωρίδη στην Καθημερινότητα.

Δύο είναι οι θέσεις που καίνε πλέον. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ, που θα αντικαταστήσει τον Νίκο Παρουτογλου και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α, που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λεμονιδη. 

Για πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. ακούγεται πολύ έντονα το όνομα του Σταύρου Αναστασιάδη, ο οποίος ολο αυτό το διάστημα έχει κερδίσει την εκτίμηση του Χρήστου Μπάτση. Θυμίζουμε πως ο νεαρός Δημοτικός Σύμβουλος εκλέχθηκε με την παράταξη του Σάκη Χατζηδημητριου, πήρε όμως μεταγραφή σε αυτή του Δημάρχου.

Πρέπει να τονίσουμε πως ο Δήμαρχος θα προτείνει στο επόμενο Δ.Σ. που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη στις 15 Σεπτεμβρίου, τους προέδρους και αντιπροέδρους  ΔΗ.Κ.Ε.Α και ΔΕΥΑ και τότε αφού περάσουν οι προτάσεις απο το σώμα θα αναλάβουν και επίσημα τις θέσεις τους.

Το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η ΔΕΥΑ Αλμωπίας, δεν αποκλείεται να αναλάβει κάποιος μη εκλεγμένος, με τον Δήμαρχο να θέλει να κάνει την καλύτερη επιλογή.

7 σχόλια:

  1. Άμα βάλει Αναστασιάδη ΔΗΚΕΑ, ας το κλείσει το μαγαζάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταύρο είσαι ένα εξαιρετικό παιδί, αλλά για εκεί δεν κάνεις. Στο λέω εγώ που δουλεύω εκεί μέσα και σε βοήθησα, αλλά εκεί μέσα είναι αρένα με θηρία, θέλει έναν άνθρωπο με πυγμή, με νεύρα, αλλιώς θα σε φάνε στον πρώτο μήνα. Ακουμε θα το μετανιώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που πας βρε αγοράκι μου γλυκό, μανούλα δεν έχεις να σε προστατεύει; Θα φύγεις από εκεί με ζουρλομανδύα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φέρτε το παιδί καλέ, μια Χαρούλα φαίνεται, και αν δεν έχει θέματα μαζί μας σαν τον άλλον τον ξινό, που όλο κοιτούσε το ρολόι,και εάν καπνίζει κανείς στο κτίριο,και θα τον βοηθήσουμε, και αυτός καλά και εμείς καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας Δήμος φαρσοκωμωδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε εάν δεν ήταν το βοήθεια στο σπίτι, θα σε έλεγα πάνε με χίλια, αλλά είναι μεγάλο σπυρί αυτή η δομή, με πολλούς τεμπέληδες,κοπανατζιδες,που θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365