Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Αλμωπός Αριδαίας: Πρόγραμμα φιλικών αγώνων

Ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ θέλει να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας μας για τα επόμενα φιλικά παιχνίδια, ενόψει της προετοιμασίας της.



Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου
Γήπεδο Σερρών
Πανσερραϊκός – Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου
Γήπεδο Σωσάνδρας
Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ – Εθνικός Γιαννιτσών

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου
(δεν έχει καθοριστεί η έδρα του παιχνιδιού)
Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ – ΝΠΣ 2019 Βέροια

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου
Γήπεδο Τρίγλιας
ΠΟ Τρίγλιας – Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ

Να σημειώσουμε ότι σε συζητήσεις με διάφορες ομάδες βρίσκεται το τεχνικό τιμ, για να συμφωνηθούν κι άλλα φιλικά παιχνίδια για το διάστημα 12-20 Σεπτεμβρίου και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365