Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020

Διονύσης Σταμενίτης: «Εγκρίθηκε η συμπληρωματική χρηματοδότηση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις Έδεσσας»

Δελτίο Τύπου

Σε συνέχεια των επαφών με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και τον Υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και της συνεργασίας με το Δήμο Έδεσσας για την εξασφάλιση συμπληρωματικής χρηματοδότησης που αφορά την κατασκευή των υπόλοιπων υποδομών του νέου γηπέδου της Έδεσσας, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης επικοινώνησε σήμερα με το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων κ. Σκάλκο προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία του αιτήματος.Ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε τον κ. Σταμενίτη ότι εγκρίθηκε η συμπληρωματική χρηματοδότηση 400.000 ευρώ και δίνεται άμεσα στο Δήμο Έδεσσας, η οποία θα αφορά κατασκευές εγκαταστάσεων των υπόλοιπων υποδομών του υπό κατασκευή γηπέδου. Παράλληλα συζητήθηκε και η επιπρόσθετη χρηματοδότηση, με το Γενικό να ενημερώνει το Βουλευτή ότι στο νέο ΠΔΕ του 2021 θα υπάρξει επιπλέον χρηματοδότηση, το ύψος της οποίας δεν έχει καθοριστεί ακόμα.
Τις προηγούμενες ημέρες ο Βουλευτής Πέλλας και ο Δήμαρχος Έδεσσας επισκέφθηκαν από κοινού το χώρο κατασκευής του νέου γηπέδου επιβλέποντας την πορεία του έργου ενώ ο κ. Σταμενίτης ενημέρωσε τον κ. Γιάννου για τις μέχρι τότε ενέργειες του προκειμένου να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για την υλοποίηση και των πρόσθετων υποδομών. 

Από τον περασμένο Ιουλίου ο Βουλευτής, σε συνεργασία με το Δήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννου, έχει ζητήσει την έγκριση επιπλέον κονδυλίων για το συγκεκριμένο σκοπό καθώς όπως έχει τονίσει πρόκειται για έργα πολύ μεγάλης σημασίας για το σύνολο του Δήμου Έδεσσας.

Αναφορικά με την εξέλιξη ο κ. Σταμενίτης δήλωσε: «Η έγκριση της πρόσθετης χρηματοδότησης 400.00 είναι προϊόν συνεργασίας και συντονισμού των ενεργειών από πλευράς του Δήμου Έδεσσας και του Δημάρχου κ. Γιάννου. Υπάρχει, όπως διαπιστώνεται, θετική εξέλιξη αναφορικά με το πρώτο σκέλος του αιτήματος και ευελπιστώ ότι μέσα στο 2021 θα ολοκληρωθεί και η ικανοποίηση του δεύτερου σκέλους του αιτήματος που αφορά την επιπλέον χρηματοδότηση ώστε να έχουμε ένα ολοκληρωμένο έργο».

Εδώ μπορείτε να δείτε το δελτίο τύπου της επίσκεψης στις εγκαταστάσεις του νέου γηπέδου: https://stamenitis.gr/ghpedo-edessas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365