Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020

Άνοιξε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας

Ανακοίνωση

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας ανοίγει με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου.Με κοινωνική ευθύνη και προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζόμενων, των συνεργατών, των επισκεπτών και των εγκαταστάσεων τηρήσαμε τα πλέον αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Η καθαριότητα, η απολύμανση, ο ψεκασμός σε όλους τους χώρους του Κολυμβητήριο, η απαραίτητη χλωρίωση του νερού αλλά και τα διπλά (7η  και 13η ημέρα) αρνητικά τεστ όλου του προσωπικού ήταν τα μέτρα που υλοποιήσαμε.

Θα συνεχίσουμε με την ίδια ευθύνη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365