Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Π.Ε. Πέλλας: Αύριο παραλαμβάνουν οι γονείς των μαθητών Δημοτικού τα βιβλία τους - Προάγγελος τηλεκπαιδευσης

Δείτε την ανακοίνωση για τα Δημοτικά, της Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Π.Ε. Πέλλας μέχρι τις 25/9, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Aridaia365 από χθες το πρωί.


Πλέον σύμφωνα με ανακοίνωση που έχει ανεβεί στο site της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, οι διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων καλούνται να ενημερώσουν τους γονείς ώστε αύριο Δευτέρα να παραλάβουν τα σχολικά βιβλία.

Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι ένας προάγγελος μαθημάτων μέσω τηλεκπαιδευσης, μέχρι να ομαλοποιηθεί το επιδημιολογικό φορτίο στην Π.Ε. Πέλλας.

Κάτι παρόμοιο αναμένεται να ανακοινωθεί και για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Πέλλας.

Δείτε την ανακοίνωση για τα Δημοτικά, της Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας

Με ευθύνη των Διευθυντών/τριών και Προϊσταμένων των Δημοτικών Σχολείων,  να ενημερωθούν οι γονείς ώστε να παραλάβουν τη Δευτέρα 21-9-2020 τα σχολικά βιβλία. Η προσέλευση των γονέων να γίνει σε μικρές ομάδες τηρουμένων όλων των μέτρων ασφαλείας και πρόληψης μεταδοτικότητας COVID.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365