Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Πώς αυτοκαταστρέφεται κάθε ζώδιο

Κανένα ζώδιο δεν είναι τέλειο 

Τι κάνει λάθος το κάθε ζώδιο στις διαπροσωπικές του σχέσεις με αποτέλεσμα να αυτοκαταστρέφεται;




Κριός

Ενώ ο Κριός είναι εξωστρεφής, ο παρορμητισμός του σε ωθεί είτε να τον συμπαθήσεις πολύ, είτε να μην το συμπαθήσεις καθόλου. Αυτός νομίζει ότι δεν τον συμπαθεί κανείς και διώχνει τους ανθρώπους μακριά.

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει πάντα καλές προθέσεις, γεγονός που τον κάνει λίγο αγαθό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να θεωρεί ότι όλοι έχουν καλές προθέσεις και τους αφήνει να τον εκμεταλλεύονται.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός αλλά και περίεργος. Κι ενώ μπορεί να συναναστραφεί με πολλά και διαφορετικά άτομα, δεν δένεται γιατί θεωρεί ότι όλοι έχουν σκοπό να τον εκμεταλλευτούν.

Καρκίνος

Πολλοί άνθρωποι κρίνουν εξ ιδίων, αλλά ο Καρκίνος το κάνει λίγο περισσότερο. Το αμιγώς καλοκαιρινό ζώδιο είναι πιστό σε φίλους και οικογένεια. Δυστυχώς, πιστεύει ότι έτσι είναι όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

Λέων

Ενώ μπορεί ο Λέων να λέει καταπληκτικές ιστορίες και να σε καθηλώνει, αν παρατηρήσεις λίγο καλύτερα, δε θα πει ποτέ πολύ προσωπικές ιστορίες. Φοβάται ότι θα προσπαθήσουν να χρησιμοποήσουν τα μυστικά του εναντίον του.

Παρθένος

Παρότι τυπικός, ο Παρθένος στα συναισθηματικά του είναι λιγάκι διαφορετικός. Δεν έχει πολλούς φίλους, αλλά λίγους και καλούς. Επειδή ο κύκλος του είναι μικρός και έχει διαλέξει επιλεκτικά τους ανθρώπους που συναναστρέφεται, δίνει και δεύτερες ευκαιρίες. Σε άτομα που δεν αξίζουν.

Ζυγός

Όντας κοινωνικός, ο Ζυγός έχει την τάση να κοιτάει πέρα από αυτό που δείχνει κάποιος. Πιστεύει ότι όλοι οι άνθρωποι βαθιά μέσα τους είναι καλοί, με αποτέλεσμα αυτό να επηρεάζει την αντικειμενική κρίση του.

Σκορπιός

Τι να πρωτοπείς για τον Σκορπιό; Και καχύποπτος είναι, και δύσπιστος είναι, και των άκρων είναι, και έντονο ένστικτο έχει. Συνεπώς, για να μην την πατήσει από κανέναν, θεωρεί ότι όλοι είναι ψεύτες.

Τοξότης

Ο Τοξότης ξέρεις πολύ καλά ότι θέλει να νιώθει ελεύθερος. Να μην εξαρτάται από κανέναν, να έχει την ανεξαρτησία του βρε αδερφέ. Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θεωρεί ότι όλοι προσπαθούν να είναι χειριστικοί στις σχέσεις του, οπότε και δεν ανοοίγεται.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει μάθει να λειτουργεί μόνος του. Δεν του πολυαρέσει να μοιράζεται τα ηνία με άλλους. Το γεγονός αυτό τον κάνει λανθασμένα να θεωρεί ότι όλοι είναι εγωιστές και να μην βασίζεται ποτέ πάνω τους.

Υδροχόος

Υδροχόος, ο πιο εναλλακτικό-φιλοσοφό-εκκεντρικό-ασυνήθιστος του ζωδιακού. Έχει σχηματίσει άποψη για αυτά που τον ενδιαφέρουν λόγω του χρόνου που τους αφιερώνει. Οπότε συγγνώμη, η δική σου άποψη είναι αθώα και δεν τον ενδιαφέρει.

Ιχθείς

Ευκολόπιστος είναι η πρώτη λέξη που μας έρχεται όταν μιλάμε για το πώς αυτοκαταστρέφεται το κάθε ζώδιο. Επηρεάζεται εύκολα, είναι ευάλωτος, κι αυτόν τον κάνει να πιστεύει κάθε ψέμα που του λένε.

in2life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365