Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020

Δ. Γιάννου: Πρυτάνευσε η λογική - Μαζί με τους συναδέλφους δημάρχους δείξαμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας:

Πρυτάνευσε η λογική και το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την προσωρινή αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων της ΠΕ Πέλλας. Εκφράζω την ικανοποίηση μου διότι το Υπουργείο και η Κυβέρνηση άκουσαν τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης που ως φορέας, εξ ορισμού, αφουγκράζεται καλύτερα τις τοπικές κοινωνίες.Μαζί με τους συναδέλφους δημάρχους δείξαμε ότι με την ενότητα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικακο που πρώτος αντιλήφθηκε το μέγεθος του προβλήματος και τον δίκαιο χαρακτήρα του μέτρου, αλλά και όλα τα μέλη της Κυβέρνησης που ασχολήθηκαν με το θέμα. Επίσης ευχαριστώ τους Βουλευτές της Πέλλας που πήραν θέση και στήριξαν την απόφαση μας. Ο Ιατρικός Σύλλογος στήριξε επιστημονικά τις θέσεις μας και τους ευχαριστώ θερμά.

Τα σχολεία μας είναι έτοιμα να υποδεχτούν μαθητές και εκπαιδευτικούς, αλλά η τριήμερη αναστολή είναι ένας πολύτιμος χρόνος κατά τον οποίο ζητάμε να γίνουν εξετάσεις για Covid-19 όλου του εκπαιδευτικού προσωπικού.
Από την πλευρά μας θα είμαστε στις επάλξεις για να παρέχουμε όσο γίνεται  πιο ασφαλές περιβάλλον εκπαίδευσης στα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365