Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Αλμωπία: Σχολικές καθαρίστριες - Όλες οι λίστες με τα ονόματα αλλά και τα σχολεία

Δείτε τις λίστες

Δείτε τις λίστες και τα σχετικά έγγραφα όπως ανέβηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ:«Τοποθέτηση του προσωπικού κατηγορίας/ειδικότητας ΥΕ Καθαριστώνστριών Σχολικών μονάδων Δήμου Αλμωπίας που προσλήφθηκε με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. διάρκειας ίσης με το διδακτικό έτος 2020-2021, σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης». 

«Τοποθέτηση του προσωπικού κατηγορίας/ειδικότητας ΥΕ Καθαριστών-στριών Σχολικών μονάδων Δήμου Αλμωπίας που προσλήφθηκε με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. διάρκειας ίσης με το διδακτικό έτος 2020- 2021, σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης». 

Δείτε τις λίστες ΕΔΩ & ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365