Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση Νοσοκομείου Έδεσσας

Ανακοίνωση

Η επαρκής στελέχωση της υγειονομικής μονάδας Έδεσσας αποτελεί πρώτιστη μέριμνα της Διοίκησης. 

Οι ενέργειές της σε συνεργασία με την Διοίκηση της 3ης Υ.Πε. και το Υπουργείο Υγείας, προσβλέπουν στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών, λόγω της δύσκολης περιόδου που διανύουμε. Με γνώμονα την ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου μας και την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών μέχρι τώρα έχουν υλοποιηθεί τα κάτωθι:


A. ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
α) έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες του Συμβουλίου Προσλήψεων-Κρίσεων, για την πλήρωση μόνιμων θέσεων ιατρικού προσωπικού ΕΣΥ, με ανοιχτές προκηρύξεις, και αναμένεται ο διορισμός τους. Αναλυτικά: 



Β) ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 

1. Προσλήψεις κατά κατηγορία, κλάδο και διαδικασία:



3. Προς ολοκλήρωση προσλήψεων κατά κατηγορία, κλάδο και διαδικασία:



Αναμένεται σύντομα και η ανανέωση των συμβάσεων του προσωπικού που υπηρετεί μέσω προγραμμάτων του Ο.Α.Ε.Δ.
Επιπλέον, λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως κλινική Covid-19, ειδικός χώρος διαλογής περιστατικών, ακτινολογικό τμήμα για τα ύποπτα περιστατικά και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τη διενέργεια των τεστ. 
Μετά από πολλές προσπάθειες της Διοίκησης δημοσιεύθηκε η τροποποίηση του Οργανισμού της Οργανικής Μονάδας Έδεσσας με αρ. φύλλου 3911/14-09-2020 σύμφωνα με την οποία συνιστώνται στον Οργανισμό οι εξής θέσεις:



Η Διοίκηση της Ν. Μ. Έδεσσας με αρωγό στο έργο της τη Διοίκηση της 3η Υ.Πε. μεριμνά, ώστε να διευθετούνται ζητήματα που τυχόν ανακύπτουν κατά τη λειτουργία της.

Από τη Διοίκηση του Γ.Ν.Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365