Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Παρουσίασε την καινούργια του στολή ο Μ.Α. Όρμας (ΦΩΤΟ)

Ευχαριστήριο

Ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζει τη νέα του στολή για τη ποδοσφαιρική σεζόν 2020-2021. 

Μία στολή διαφορετική που σηματοδοτεί το νέο αισιόδοξο ξεκίνημα της ομάδας μας! Ευχαριστούμε θερμά το «Αρτοποιείο Σούπης Δημήτριος στην Όρμα Αλμωπίας για την ευγενική χορηγία του! 


Τέλος ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία χονδρικού και λιανικού εμπορίου λιπαντικών και χημικών VALEUR ENERGY IKE στην Αριδαία, του ποδοσφαιριστή μας Κυριακίδη Βασίλειου καθώς και την εταιρεία επεξεργασίας χάρτου Almo Files στην Όρμα Αλμωπίας για την ευγενική τους χορηγία σε ρούχα ιματισμού!


















1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365